Trixxo Arena haakt in op toenemende dartsgekte in Vlaanderen

darts

Trixxo Arena ontvangt op donderdag 12 oktober de absolute top van de dartswereld. De avond bestaat uit een pro-exhibition tornooi, een competitie met Bekende Vlamingen, een award uitreiking en een officiële afterparty in Versuz. Vier keer bullseye op een rij.

De eerste editie van het Belgian Darts Gala is een schot in de roos. Organisator Golazo Sports engageerde zes wereldtoppers voor dit unieke proftoernooi in Trixxo Arena Hasselt. Naast de Belgische toppers Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts zijn ook Michael Van Gerwen, Michael Smith, Dirk Van Duijvenbode en Fallon Sherrock van de partij.

Naast het sportieve aspect van het toernooi is er ook een flink luik entertainment. Zo zullen voetballer Olivier Deschacht, zanger Wim Soutaer en atleet Hans Van Alphen deelnemen aan een duo-competitie. Na afloop van het gala vindt een spetterende afterparty plaats in discotheek Versuz, naast Trixxo Arena op Park H in Hasselt. Ambiance en sfeer gegarandeerd!

Sport en entertainment
Trixxo Arena vormt het perfecte decor voor dit nieuwe, aantrekkelijke gala. “Het Belgian Darts Gala is een evenement dat ons enorm ligt”, zegt Katrien Diriken, Sales Account bij be•at, exploitant van de Trixxo Arena. “Het heeft naast een interessant sportief element ook een groot entertainmentgehalte. Bovendien is de timing perfect. Er heerst op dit moment een ware darts hype in ons land en daar haken we graag op in. We zijn bijzonder happy dit grote dartsevenement te kunnen faciliteren.”

Eerste Belgian Darts Awards uitreiking
Donderdag 12 oktober worden in Trixxo Arena ook de eerste Belgian Darts Awards uitgereikt. ” Deze nieuwe awards worden in het leven geroepen om de beste Belgische darters en hun prestaties van het afgelopen jaar extra in de kijker te zetten”, zegt Alexander Algoet, Senior Project Manager bij organisator Golazo Sports. “Het publiek bepaalt trouwens wie een award mee naar huis neemt. Stemmen kan nog altijd via onze website! Er zal op het Gala ook een speciale Lifetime Achievement Award worden uitgereikt.”

Het Belgian Darts Gala vindt plaats op donderdag 12 oktober in Trixxo Arena Hasselt. Tickets zijn meteen beschikbaar.

Surf voor meer informatie naar trixxo-arena.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.