Topartiesten treden op in de tuin van Auberge du Bonheur in Tilburg

Auberge du Bonheur
©Royal Promotions

Xander de Buisonjé, OG3NE, Tino Martin, Jeroen van der Boom en Belle Perez zijn de vijf artiesten die in augustus een bijzonder optreden gaan geven in de tuin van Auberge du Bonheur in Tilburg. Tijdens de Auberge Sunday Sessions treden de artiesten exclusief op voor een gezelschap van honderd mensen die bovendien die dag ook nog eens genieten van een culinaire viergangenbeleving. 

‘Elke zondag in juli en augustus trakteren wij de thuisblijvers in Nederland op een zinderende, zinnenprikkelende muzikale ervaring in onze eigen tuin,’ laat mede-organisator Niels Houtepen weten. ‘Het wordt heel bijzonder, want onze gasten krijgen deze dag een intiem en akoestisch optreden van geweldige artiesten als Xander, OG3NE, Tino Martin, Jeroen van der Boom en Belle Perez. Daarnaast krijgen de gasten een zeer smaakvol viergangenmenu.’ Het menu wordt deze middag en avond verzorgd door cuisinier Ralph Blaakenburg van Bonheurs restaurant La Nouvelle Auberge.

Omdat de kaarten voor de zondag concerten in juli snel zijn uitverkocht, heeft men besloten om ook op de vijf zondagen in augustus deze tuinconcerten te organiseren.

De Bonheur Horeca Groep staat in Brabant en ver daarbuiten inmiddels bekend om hun unieke samenwerkingen. Zo is de tweede editie van de spectaculaire dinnershow Cirque de Bonheur een daverend succes geweest met veel spectaculaire acts, hebben ze eerder samengewerkt met talentvolle kunstenaars en hebben ze een online en offline platform in het leven geroepen die de bijzondere zaken, gebieden van Tilburg, de Local Heroes en hun publiek verbindt.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.bonheurhoreacagroep.nl/sundaysessions

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.