Home NIEUWS CELEBS Thierry Von Der Warth kreeg uit handen van de Hoeseltse burgemeester een...

Thierry Von Der Warth kreeg uit handen van de Hoeseltse burgemeester een award voor 10 miljoen ‘Sunset Lovers’-streams

©Roland Hermans // Van links naar rechts: zanger Carston, producer Horizon Blue en Thiery Von Der Warth

Het was een bijzondere week voor Thierry Von Der Warth, want de nummer 9 uit de Climax-lijst van de 100 meest gestreamde Belgische dj’s en producers, kreeg samen met de Nederlanders Horizon Blue en Carston een speciale onderscheiding voor 10 miljoen Spotify-streams van hun gemeenschappelijke single ‘Sunset Lovers’. Deze kregen ze uit handen van de Hoeseltse burgemeester Werner Raskin. “We hadden er allemaal een goed gevoel bij toen we hem in augustus uitbrachten, maar hadden nooit durven denken dat het zo’n groot internationaal succes zou worden“, zegt Thierry Von Der Warth.

10 Miljoen 

Ik ben onder de indruk“, gaat Hoeselts burgemeester Werner Raskin verder. “Ik had geen idee aan wat ik mij kon verwachten toen ik van Thierry en zijn team een uitnodiging kreeg om hun nieuwe werkplek in de Groenstraat te bezoeken. Net als hen ben ik een gepassioneerde ondernemer en steun ik mensen die het verschil durven maken. Fantastisch hoe zij dat gedaan hebben. In september zijn ze hier ingetrokken en ondertussen zitten ze hier met 2 vaste krachten, 2 stagiairs en staan er nog 2 vacatures open. Het bewijs dat ze er allemaal voor leven en er dag en nacht mee bezig zijn. Het is fantastisch dat we in onze kleine gemeente mensen hebben die met hun muziek miljoenen anderen gelukkig maken. Voor mij is het een eer dat ik aan dit gewaardeerde gezelschap zo’n onderscheiding mag uitreiken voor een liedje met een positieve boodschap. Ik wil ook nog even het unieke stemgeluid van de zanger Carston op deze ‘Sunset Lovers’ onderstrepen. Wauw! Als je in minder dan een jaar meer dan 10 miljoen Spotify-streams haalt met een nummer, ze zitten ondertussen al over de 11 miljoen begreep ik, dan zeg ik proficiat en doe zo verder!”

Vakantiegevoel

Horizon Blue en Carston namen samen met Thierry Von Der Warth de complimenten van de burgervader dankbaar in ontvangst. “Uiteraard zijn we ontzettend blij met deze onderscheiding. Met z’n drieën hebben we ‘Sunset Lovers’ vorig jaar gemaakt in een Nederlandse strandhut, waardoor we in de juiste vibe zaten en het vakantiegevoel compleet was. Het is tijdloos, zeker als je ziet dat het nummer nog steeds wekelijks meer dan tienduizenden keren wordt gestreamd wereldwijd. Wij staan zeker open voor een vervolg, maar eerst heffen we het glas op deze mooie onderscheiding waar we allemaal ontzettend trots op zijn“, zegt zanger Carston.

Voor Thierry Von Der Warth, goed voor maandelijks 1,6 miljoen Spotify-luisteraars, blijft het ondertussen hard gaan. “’Met ‘One Day At A Time’, mijn nieuwste single, zijn we deze week ook boven het miljoen Spotify-streams gegaan. Niet alleen in eigen land, maar ook in het buitenland zijn de reacties sup

Thiery Von Der Warth
©Roland Hermans // Van links naar rechts: Burgemeester Werner Raskin, zanger Carston, producer Horizon Blue en Thiery Von Der Warth

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten