Theatertainment stelt “ROSA & MODEST” uit tot theaterseizoen 2021

ROSA & MODEST

Ze zit in Benidorm, ze zou wegkwijnen in een rusthuis, ze zou al lang begraven zijn… Vele geruchten over Rosa Vermeulen doen de ronde. Gelukkig is geen van die roddels waar. De gewezen tv-ster Rosa woont nog altijd in Erpe-Mere en is alive and kicking! Meer zelfs, op haar negentigste plant dit kranig besje een ‘kombak’. 2021 wordt het jaar van Rosa met een wervelende theatershow. Is Modest erbij? Zal er een showtrap zijn? Is er koffie en cake? En wie zijn de BV’s? Een ding is zeker: de Rosa theatershow slaat iedereen van zijn rollator. Girl Power ver voorbij het brugpensioen. Want ‘evenzeer in de oude beken kan den boer nog paling kweken!

Een productie van THEATERTAINMENT
Een show met Rosa Vermeulen als gastvrouw in een onvervalst showdecor

CAST:
Walter Baele
Kurt Defrancq
Marleen Merckx en talloze BV’sLOCATIE:
THEATER ELCKERLYC ANTWERPENSPEELKALENDER 2021:
VR 2 JULI om 20u30 – ZA 3 JULI om 20u30 – ZO 4 JULI om 15u00
VR 9 JULI om 20u30 – ZA 10 JULI om 20u30 – ZO 11 JULI om 15u00
Voordeelnamiddag DO 8 JULI om 14u00

TICKETS
www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) – of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei

Prijzen:

  • VIP € 48,00
  • Cat. 1 € 32,50
  • Cat. 2 € 28,50
  • Cat. 3 € 24,50

Voordeelnamiddag = 1 standaard tarief aan € 22,50


Producent Theatertainment is genoodzaakt om na de komedie “KIEREWIET” nog twee eigen creaties uit te stellen tot volgend theaterseizoen. Het gaat om de theatershow “ROSA & MODEST” die op 8 mei in première zou gaan en de jubileumshow van Jan Van Dyke, “DE SHOW VAN M’N LEVEN” die op 29 mei feestelijk van start zou gaan. Wegens de onzekerheid over de gevolgen van de maatregelen ter preventie van de verspreiding van Covid-19 is het niet mogelijk om beide voorstellingen gedurende de maand april en mei in optimale omstandigheden voor te bereiden. Er is ook nog geen uitsluitsel wanneer de deuren van Theater Elckerlyc in Antwerpen weer veilig open kunnen voor publiek. Zaakvoerders Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren hebben daarom, in overleg met betrokken cast en crew beslist om beide voorstellingen uit te stellen naar het nieuwe theaterseizoen. “DE SHOW VAN M’N LEVEN” zal spelen van 4 juni tot en met 27 juni 2021. De theatershow “ROSA & MODEST”, kort daarna van 2 juli tot en met 11 juli 2021.

Alle tickethouders die reeds in het bezit zijn van kaartjes voor deze voorstellingen zullen gecontacteerd worden. Hun tickets worden omgeboekt naar de nieuwe speeldata in 2021 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Het is een huzarenstukje voor elke producent om nieuwe speeldata te vinden voor de uitgestelde voorstellingen omdat er reeds heel wat shows dienden verplaatst te worden naar een latere datum in het najaar van 2020 of naar het voorjaar van 2021. Ook hier is er bewust gekozen om beide voorstellingen met hetzelfde team en in de beste creatieve en productionele omstandigheden te presenteren aan het publiek. Daarnaast benadrukt Theatertainment nog steeds: zorg goed voor elkaar, volg de gezondheidsrichtlijnen nauwgezet op en weet: uitgesteld is zeker niet afgelast!

Meer info: www.elckerlyc.be/coronavirus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.