Home NIEUWS TV / RADIO Streamz start partnership met Orange Belgium

Streamz start partnership met Orange Belgium

©streamz

Streamz is vanaf vandaag rechtstreeks beschikbaar op de nieuwe TV decoder van Orange Belgium klanten

Goed nieuws voor de content lovers onder de toekomstige Orange klanten. Vanaf 14 maart 2022 is de Streamz app voorgeïnstalleerd op elke nieuwe Orange TV decoder. Daarbovenop kunnen alle nieuwe Orange klanten genieten van 3 maanden Streamz na het afsluiten van een Love Trio abonnement. Dit is de start van een sterk partnership tussen beide partijen.

Orange Belgium lanceert vandaag zijn nieuwe generatie decoders voor een vernieuwde TV ervaring met nieuwe features en geïntegreerde apps zoals Streamz. De Streamz app zal vanaf nu op elke nieuwe Orange decoder te vinden zijn onder de top streaming apps. Dankzij het partnership tussen Streamz en Orange zullen Orange-klanten bovendien gedurende 3 maanden lang van de catalogus van de streaming service kunnen genieten. Dit aanbod is geldig voor alle nieuwe klanten die een Love Trio abonnement afsluiten.

Een dynamische mix van exclusieve Vlaamse fictie en internationale topseries

Het Streamz-aanbod is beschikbaar in twee formules, Streamz en Streamz+. Naast een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films, zoals VTM-reeksen ‘De Kraak’, ‘Billie vs Benjamin’ en’ De Bende van Jan de Lichte’, biedt Streamz ook een waaier aan internationale topseries, inclusief het beste van HBO. Titels als ‘The Undoing’, ‘Big Little Lies’ en ‘And Just Like That…’ staan garant voor internationaal entertainment van topniveau.

streamz
©streamz

Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer of Orange Belgium:

“Dankzij deze samenwerking met Streamz kunnen klanten gedurende 3 maanden gratis genieten van de volledige catalogus van deze streamingdienst. We lanceren niet zomaar een nieuwe generatie TV decoder, het is een ingrijpende vernieuwing van de manier waarop we onze klanten content bieden. Dankzij de integratie van native applicaties en verschillende andere functies, geven we ze echt controle over hun gebruik en maken we nieuwe, innovatieve ervaringen mogelijk. Door meerdere content providers een platform te bieden, ondersteunen we de diversiteit van de productie en de verscheidenheid aan ervaringen voor onze klanten.”

Bart De Groote, CEO van Streamz:

“Orange-klanten kunnen vanaf nu mee genieten van ons aanbod van nieuwe Vlaamse series, gecombineerd met internationale toptitels. De komende maanden zullen ze kunnen genieten van toptitels zoals het gelauwerde ‘Euphoria’, lokale toppers ‘Billie vs Benjamin’, ‘De Kraak’ en klassiekers zoals de ‘Harry Potter’ films. We geloven bij Streamz enorm in de kracht van lokale partnerships en zijn blij dat we samen met Orange  weer een stap vooruit kunnen zetten.”

©streamz

*aanbod geldig t.e.m 22/05/2022

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten