Stormloop in Belgische bioscopen dankzij AFTER WE COLLIDED!

AFTER WE COLLIDED
©Belga films

Maar liefst 21.592  filmliefhebbers woonden het voorbije weekend de “double bill” screenings van AFTER en AFTER WE COLLIDED bij. De fans bekeken opnieuw de eerste film uit de reeks en ontdekten daarna in absolute avant-première het zinderende vervolg After We Collided. Dat is goed nieuws voor de sector want na enkele zware maanden is dit een duidelijk signaal dat mensen opnieuw willen wegdromen voor het grote scherm, weliswaar voorzien van mondmasker en de nodige afstand.

Over het hele land stonden de bioscopen zaterdag en zondag in het teken van de populaire boekverfilmingen, waarvoor fans massaal op voorhand hun plek reserveerden. Op vele plaatsen was de vraag naar tickets zo groot dat er meerdere zalen voorzien werden. De cijfers spreken boekdelen: met dit resultaat doen de screenings het zelfs beter dan bijzonder succesvolle events pre-Covid als de marathons van The Hunger Games en Catching Fire in 2013 met 18.900 bezoekers of de Ladies Nights van After vorig jaar, waar bijna 15.000 toeschouwers op afkwamen. De eerste film AFTER behaalde trouwens in 2019 tijdens zijn volledige filmcarrière ook al 218.000 bezoekers.

Voor wie geen ticket kon bemachtigen voor de marathons en niet kan wachten tot de release op 14 oktober, is er goed nieuws. Vanaf woensdag 7 oktober kan je het AFTER WE COLLIDED overal in avant-première ontdekken. Wegens het grote succes programmeren een aantal bioscopen op vrijdag 9 oktober zelfs opnieuw een marathon.

AFTER WE COLLIDED werd geregisseerd door Roger Kumble met in de hoofdrollen Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin en Dylan Sprouse naar de bestseller van Anna Todd. 

De film komt op 14 oktober uit in de Belgische zalen en wordt verdeeld door Belga Films.

Synopsis 
Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) zitten in de pijnlijke nasleep van hun stukgelopen relatie. Hij vervalt in zijn slechte gewoontes van vroeger. Zij begint, vol herwonnen zelfvertrouwen, aan de stage van haar dromen bij een uitgeverij. Daar trekt ze de aandacht van dreamy collega Trevor (Dylan Sprouse): slim, razend knap en verantwoordelijk. Maar hoe hard Tessa ook probeert, Hardin Scott valt niet te vergeten. De passie en lust tussen hen blijkt onmogelijk te doven. Ze zetten alles op alles voor hun relatie, maar kan hun liefde het verleden overwinnen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.