Home NIEUWS TV / RADIO Stem voor de 1000 Klassiekers van Radio 2!

Stem voor de 1000 Klassiekers van Radio 2!

©VRT
2020 mag dan al een bijzonder jaar zijn, er zijn nog zekerheden in het leven! Neem nu De 1000 Klassiekers van Radio 2. Ook dit jaar kijken we trots uit naar dé top der tops of de lijst der lijsten, zo je wil. Met de grootste klassiekers en de beste hits aller tijden. En daar genieten we dit jaar langer van dan ooit: zeven dagen in plaats van zes. Dat betekent een dagje langer klassiekersgenot met de allerbeste muziek, door jou gekozen!
Want inderdaad, om de allermooiste eindejaarslijst van het land samen te stellen, hebben we jouw hulp nodig. Laat ons snel weten welke jouw 3 absolute lievelingsnummers zijn.
Ook tof: laat je vrienden weten welke jouw 3 favoriete klassiekers zijn. Deel je keuze en moedig ze aan om ook te stemmen!
Stem nu!

Let op: stemmen kan tot zondag 6 december om 16 uur!

Blijf op de hoogte!
Wil jij graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij Radio 2? Van onze muziekacties, quizjes, wedstrijden met mooie en unieke prijzen? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram en download zeker onze app!
Ideaal om waar je ook bent naar Radio 2 te luisteren, mee te kijken in onze studio, je mening te delen, te praten met onze presentatoren en mee te spelen met één van onze leuke wedstrijden. Helemaal gratis!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten