Soy Kroon, Britt Scholte en Fenna Ramos toegevoegd aan cast K3 Dans van de Farao

K3
Klaasje midden op de foto. ©Studio 100

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu een volgende bioscoopfilm: K3 – Dans van de Farao. De opnames van deze nieuwe film zijn momenteel in volle gang. Door enkele creatieve aanpassingen kunnen alle coronamaatregelen in acht worden genomen. Momenteel is de crew druk bezig met opnames in het Museum Kunst & Geschiedenis in Brussel. K3 – Dans van de Farao verschijnt eind dit jaar in de zalen. Hun vorige film, K3 Love Cruise, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

Hanne: “Aan de opnames van K3 Love Cruise hebben we alle drie heel mooie herinneringen en ook nu is het echt weer een top-ervaring!”

Klaasje: “We konden niet wachten om eraan te beginnen. Het belooft deze keer heel spannend te worden en een beetje mysterieus zelfs. Dat is zo leuk om te draaien.”

Marthe: “Met de opnames van deze nieuwe film is het voor ons opnieuw een drukke zomer maar tegelijk is het ook genieten natuurlijk. Omwille van corona verlopen de opnames net iets anders dan normaal maar we hebben op de set speciaal een corona-manager die alles in de gaten houdt en ervoor zorgt dat de opnames veilig verlopen.”

Unieke locaties
Momenteel worden er enkele scènes van de film opgenomen in het Museum Kunst & Geschiedenis in Brussel. Dat museum is een verborgen parel, gelegen in het statige Jubelpark net naast de Europese wijk. Het museum, het grootste van België en één van de grootste in Europa, huisvest uitgebreide en diverse collecties die de vergelijking met het Louvre of British Museum zeker kunnen doorstaan. Dit alles in de prachtige en verbazingwekkende architectuur van de 19e-eeuwse gebouwen. Een ideale locatie dus voor de opnames van deze film. Daarnaast werd er ook reeds gedraaid in de mergelgrotten van Kanne. Dit is een van de mooiste en origineelste kalksteengroeven.

K3
©Studio 100

cast
K3                Hanne, Marthe en Klaasje
Marcel          Jacques Vermeire
Guus            Samir Hassan
Lucas           Soy Kroon

Archibald     Carry Goossens
Journaliste   Fenna Ramos
Mirthe          Britt Scholte

De meisjes van K3 krijgen bekend gezelschap naast hen want Jacques Vermeire als Marcel en Samir Hassan als Guus waren reeds te zien in de tv-reeks K3 Roller Disco. Daarnaast zien we ook niemand minder dan Carry Goossens en de populaire Nederlandse acteur Soy Kroon opduiken. Ook Fenna Ramos en Britt Scholte spelen mee.

K3
©Studio 100

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.