Snelle en Maan blijven bij je slapen met nieuwe song

Snelle
©ROQ ’N Rolla Music / 8Ball Music

Vorige week deelde hij nog een gemeenschappelijke foto met de opmerkelijke boodschap: “Hé moonie!, zullen we een liedje maken samen?” en ondertussen is de single ‘Blijven slapen’ van Snelle en Maan beschikbaar in de Lage Landen. Vorig jaar, tijdens het meerdaagse event ‘De Vrienden Van Amstel Live!’, legde het duo de basis voor hun vriendschap. Het nummer schreven ze samen bij Snelle thuis en net als het nieuwbakken een populaire televisieprogramma, speelt ‘Blijven slapen’ in op het herkenbaar spannende gevoel dat ontstaat tijdens het daten: neem ik voor de zekerheid al discreet een tandenborstel en wat ondergoed mee? ‘Blijven slapen’ is een zeer aanstekelijk nummer geworden, waarop je niet kan blijven stilzitten. De song zal ook terug te vinden zijn op ‘Lars’, het derde album van Snelle dat op vrijdag 12 maart 2021 verschijnt. De song is vanaf nu beschikbaar op alle streamingplatformen en in de videoclip is er een heerlijke cameo weggelegd voor actrice, musicalster, presentatrice en Nederlands meest gewilde Bondgirl Chantal Janzen. 

In amper 24 uur verkocht Snelle zijn eerste grote Lotto Arena-concert uit en in een recordtempo scoort hij hits: Van ‘Reünie,’ ‘Lippenstift’, ‘Smoorverliefd’, tot de samenwerking met Suzan & Freek (‘De overkant’) en Ronnie Flex (‘In de schuur’) zijn het allemaal voltreffers en aan dat indrukwekkende rijtje mag dadelijk ‘Blijven slapen’ worden toegevoegd. Voor zijn gloednieuwe single strikte de populaire artiest niemand minder dan Maan, die ook in Vlaanderen erg succesvol is door haar samenwerking met Bizzey (‘Hij is van mij’) en haar solohits ‘Ze huilt maar ze lacht’ en ‘Zo kan het dus ook’. Het is die mid-twintiger die Snelle strikte voor ‘Blijven slapen’, een frisse song die ontstond door hun vriendschap. “In minder dan vijf minuten schreven we samen de basis van dit liedje, zo goed voelen we elkaar aan. Maan is een topper en ik vind het ontzettend leuk dat dadelijk iedereen kan meegenieten van het resultaat van onze studiosessie. Al zeg ik het zelf, maar het klinkt erg vet”, zegt Snelle enthousiast. Een gevoel dat Maan bevestigt: “Naast dat ik hem een geweldige artiest vind en stiekem ook een beetje zware fan ben van hem, vind ik het zo super dat we nu ook als goede vrienden dit liedje kunnen uitbrengen. Op ‘Blijven slapen’ kan je keihard dansen in de woonkamer of op kantoor, en achter het stuur veilig stiekem meebewegen met je heupen en je vingers, iets wat iedereen wel kan gebruiken in deze tijden vermoed ik zo!

Blijven slapen’ van Snelle en Maan verscheen op ROQ ’N Rolla Music / 8Ball Music en is  beschikbaar op alle digitale platformen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.