Snelle brengt nieuwe single ‘In M’n Bloed’ uit

Snelle
©HouseOf Entertainment

Snelle brengt zijn nieuwe single ‘In M’n Bloed‘ uit. Het nummer gaat over hoe familiebanden in elkaar steken en over het besef dat je ouders ook niet altijd de wijsheid in pacht hebben. Dat hoe hard je soms ook probeert om de dingen anders te doen dan zij, je bepaalde dingen toch hetzelfde doet, want het zit simpelweg in je bloed. De song komt uit met een indrukwekkende videoclip die een klein kijkje in de toekomst geeft. In de video zien we hoe een grimeur Snelle gaandeweg steeds ouder maakt. Op het einde ziet Snelle zichzelf voor het eerst in de spiegel als zijn oudere “ik” wat leidt tot een bijzondere reactie. ‘In M’n Bloed’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf nu digitaal beschikbaar. 

Snelle: “Het liedje is gebaseerd op de nummers ‘Older’(Sasha Alex Sloan) ‘In The Blood’ (John Mayer) en When You Love Someone (James TW). Het zijn drie songs met uiteindelijk dezelfde boodschap. Ik raakte hierdoor direct geïnspireerd en wilde hier ook graag een nummer over schrijven. Tijdens een studiosessie rolde ‘In M’n Bloed’ eruit”.

Snelle bracht in april dit jaar, als eerste artiest in de Lage Landen,  zijn eigen Netflix- documentaire ‘Zonder Jas Naar Buiten’ uit. Hij scoorde in de Lage Landen met zijn nummer #1 album ‘Lars’ en scoorde samen met Maan en ‘Blijven Slapen’ een mega hit. In oktober startte hij zijn succesvolle theatertour ‘FF Tussen Ons’, die door de coronamaatregelen helaas vroegtijdig moest worden afgebroken. In  april 2022 staan er drie uitverkochte shows in AFAS Live op de planning. Op vrijdag 4 maart 2022 staat Snelle, met zijn liveband, in een uitverkochte Lotto Arena. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.