Home NIEUWS TV / RADIO Shownieuws een week lang in het teken van bijzondere specials (NL)

Shownieuws een week lang in het teken van bijzondere specials (NL)

©SBS
Van kerstavond tot en met nieuwjaarsdag staat Shownieuws volledig in het teken van openhartige interviews en bijzondere specials. Zo wordt in de liefdesspecial op kerstavond onder andere met René van der Gijp teruggeblikt op zijn droomhuwelijk. Op eerste kerstdag spreekt Dyantha Brooks openhartig met André Hazes over de hervonden liefde tussen hem en Monique en zijn aanstaande huwelijk, maar ook over de hereniging met zijn zus Roxeanne, die in dezelfde special voor het eerst háár verhaal doet. Welke invloed heeft de coronacrisis op de koninklijke familie en heeft Nederland hen vergeven na de Griekse vakantietragedie? Dat is te zien op 28 december. De Shownieuws Specials zijn van donderdag 24 december t/m vrijdag 1 januari om 22.55 uur te zien bij SBS6.   
Mark Rutte is dit jaar 10 jaar premier van Nederland. Hoe is zijn stijl en imago veranderd volgens zijn goede vriend Jort Kelder? Albert Verlinde, Evert Santegoeds, Anouk Smulders en Frits Huffnagel bespreken in deze special het afgelopen jaar, maar ook de verkiezingen die in aantocht zijn. Verder blikken de misdaaddeskundigen van Shownieuws terug op een heftig crimejaar met inbraken bij Wibi Soerjadi en Danny de Munk en overvallen op Fred van Leer en Gordon. Wat brengt 2021 voor de sterren en het koningshuis? En welke nieuwe films en series kunnen we verwachten? Shownieuws vertelt waar we ons op kunnen verheugen in het nieuwe jaar.
Shownieuws Specials
24 december – Shownieuws Special: in het teken van de liefde
25 december – Shownieuws Special: terugblik met André Hazes
26 december – Shownieuws Special: het jaar van premier Mark Rutte
27 december – Shownieuws Special: crime
28 december – Shownieuws Special: 2020 en 2021 van Oranje
29 december – Shownieuws Special: jaaroverzicht deel 1
30 december – Shownieuws Special: jaaroverzicht deel 2
1 januari        – Shownieuws Special: vooruitblik op 2021
De Shownieuws Specials worden geproduceerd door Talpa TV Productions BV.
Uitzending: De Shownieuws Specials zijn van donderdag 24 december t/m vrijdag 1 januari om 22.55 uur te zien bij SBS6 en op KIJK.nl.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten