SANDRA KIM vs. De Koningin verrast met nieuwe single ‘WHO ARE YOU’

SANDRA KIM
©CNR RECORDS

TV-kijkend Vlaanderen zat gisteravond vol spanning aan de buis gekluisterd voor de ontknoping van het razend populaire ‘The Masked Singer’ op VTM.
Koningin werd de grote winnaar en dat bleek niet Dana Winner maar wel degelijk Sandra Kim! Sandra strijkt zo 34 jaar na het Eurovisiesongfestival opnieuw het goud op.

Sandra kon haar tranen niet bedwingen toen ze als Koningin in de finale tot grote winnares werd uitgeroepen. “Niemand zag het, maar toen mijn naam viel heb ik gehuild onder het masker”, zegt ze. “Ik was erg emotioneel”.

Ze is dan ook bijzonder fier dat zij de allereerste winnaar is van ‘The Masked Singer’. “I did it! Ik ben super fier dat ik deze ervaring op mijn cv en in mijn biografie kan schrijven. Het was uniek, ik zal ‘The Masked Singer’ nooit of nooit vergeten”.

Vandaag verrast Sandra dan ook meteen met een nieuwe single na haar grootse avontuur: een eigen versie van ‘Who Are You’, de titelsong van ‘The Masked Singer’ die door Regi onder handen werd genomen. De originele song van ‘The Who’ die in 1978 een enorme hit werd kreeg voor de versie van Sandra Kim een fris en eigentijds arrangement aangemeten. Sandra, alias De Koningin, kan er opnieuw een sterk staaltje zang in afleveren!

“WHO ARE YOU (DE KONINGIN)” van SANDRA KIM is vanaf vandaag digitaal beschikbaar als download en via de courante streamingkanalen.

Sandra Kim en Regi
©Regi Penxten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.