Sama Blake en D8 scoren met ‘Loco’

Sama Blake

Onlangs werd Sama Blake getekend op At First Music, het platenlabel van de internationale artiest F1rstman. De twee werkten al samen voor de singles ‘Round & Round’ en ‘The Blend’. ‘Loco’ is de tweede release van Sama Blake op het label, na de sterke debuutsingle ‘Touch’. Voor ‘Loco’ strikte Sama niemand minder dan de Britse artiest D8. Het nummer vertelt het verhaal van een mooi meisje en de schoonheid die ze uitstraalt, maar waar ze zelf niet in gelooft. De track werd geproduceerd door UNLEADED.

Sama Blake: “Samenwerken met D8 was echt interessant! Ik zie veel potentieel in hem. Toen hij me zijn couplet stuurde, wist ik dat er niemand beter was voor dit nummer!

Na ‘Touch’ vertelt Sama Blake in zijn nieuwe single ‘Loco’ het verhaal van een mooi meisje dat denkt dat de man die haar voortdurend complimenten geeft echt loco is, omdat ze zelf niet gelooft in haar eigen schoonheid. De inspiratie voor deze heerlijke track vond Sama Blake in de studio, samen met succesproducer UNLEADED. “Een paar beats van hem waren voor mij voldoende om mij te raken. Ik voelde meteen een zomerse sfeer en had direct zin om er iets op te schrijven”, zegt Sama Blake.

Over Sama Blake

Sama Blake is een Nederlands-Pakistaanse zanger die vooral bekend is door zijn carrière in de Nederlandse muziekindustrie. In 2003 ontdekte hij voor het eerst Punjabi-muziek, een genre dat hij ondertussen zelf succesvol op de kaart zet als artiest en waarmee hij een nog groter, internationaler publiek wil bereiken. In 2012 brak hij door met ‘Sniper’. Als voltijds artiest behaalde hij ondertussen al miljoenen streams met nummers als ‘Peng’, ‘Perfect Scene’ en ‘Touch’, zijn vorige successingle die hij uitbracht met Rameet Sandhu.

Over D8

Met zijn debuutsingle ‘Feelings’ trok D8 voor het eerst de publieke aandacht. Het was de eerste song met Desi-invloeden die, alleen nog maar op Spotify, miljoenen streams genereerde. De song behaalde ook de 18de plek in de Asian Official Music Charts. Er zitten nog mooie dingen aan te komen, waarbij D8 overigens zijn Britse opvoeding perfect combineert met zijn roots.

Sama Blake was recent te gast in de populaire vrijdagavondshow van DJ Limelight & Kan D Man op BBC, waar hij zijn nieuwste single ‘Loco’ voorstelde. Hier kan je die doortocht opnieuw bekijken.

De nieuwe ‘Loco’ van Sama Blake en D8 is nu overal digitaal beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.