Home NIEUWS EVENTS Regi in Sportpaleis verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021

Regi in Sportpaleis verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021

©Sportpaleis

Regi – Kom Wat Dichterbij’: het ging op 1 mei 2021 een groots feest worden, Regi’s eerste solo-concert in een vol Sportpaleis. “Ik verheug mij op die magische verbindingsmomenten die je enkel op concerten ervaart. Ik ga mijn uiterste best doen om mijn beste concert ooit af te leveren”, zei Regi bij de aankondiging vorig jaar rond deze tijd.

De huidige context laat zo’n feest vooralsnog niet toe. Eeuwige optimist Regi blijft echter strijdvaardig: “Ik ben en blijf positief en samen met organisator PSE Belgium gingen we op zoek naar een nieuwe datum en dat wordt zaterdag 30 oktober. OT en Jake Reese hebben hun aanwezigheid op deze datum alvast bevestigd. En dat is nog maar een begin van een mooi lijstje gasten” voegt Regi er mysterieus aan toe.

Jan Van Esbroeck, CEO van de Sportpaleis Group: “We kijken met vertrouwen naar de middelkorte toekomst: de vaccinatiecampagne draait nu op volle toeren en binnen afzienbare tijd zal een overgrote meerderheid van de gemeenschap zijn gevaccineerd. Dat zal de basis zijn waarop we met het Sportpaleis eindelijk de deuren zullen kunnen openen. Dat moment ‘komt wat dichterbij’. Alle indicatoren zijn gunstig gestemd om in het najaar zonder beperkingen concerten te beleven. De artiesten zijn er klaar voor en het is duidelijk dat de muziekfans dat ook zijn. Regi’s muziek wordt de soundtrack van bevrijdingsfeesten zoals we die nog nooit hebben meegemaakt.”

Wie nog geen ticket kocht, kan zich dus maar beter reppen. Dankzij de deelname van een rits gasten wordt dit immers één van de muzikale hoogtepunten van het jaar. De gelukkigen die al over een ticket beschikken, worden persoonlijk gecontacteerd. Eerder aangekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

‘Regi – Kom Wat Dichterbij’ op zaterdag 30 oktober 2021 in het Sportpaleis van Antwerpen. Tickets van 22,90 tot 50,90 euro zijn beschikbaar via Teleticketservice.com of www.pse-belgium.com.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten