Proximus lanceert ‘Flex’

Proximus
©Proximus

Vanaf 1 juli biedt Proximus elk gezin de mogelijkheid om een pack op maat samen te stellen op basis van zijn nieuwe Flex-aanbod. Naast nog meer personalisering bevat het andere baanbrekende elementen als gratis mobiele data buiten de bundel, onbeperkt bellen voor iedereen en een nieuwe app om het dagelijks leven voor het gezin te vergemakkelijken. Bovendien komen er voordelige combinaties met verschillende mobiele abonnementen. Het eerste pack in het Flex-gamma is verkrijgbaar vanaf 59,99 EUR. Dit nieuwe aanbod werd ontwikkeld in samenwerking met een panel van klanten.

Geconnecteerde gezinnen: digitale mogelijkheden afgestemd op hun dagelijkse leefwereld

De millennials zijn opgegroeid en worden op hun beurt ouders, wat nieuwe consumptiegewoonten en zeer specifieke verwachtingen ten aanzien van de nieuwe technologieën meebrengt: deze nieuwe geconnecteerde gezinnen verwachten steeds meer flexibiliteit en vrijheid in hun keuzes en verbruik, maar rekenen ook op de hulp van technologie om hun dagelijkse leven te vergemakkelijken en hun passies nog intenser te beleven. De voortdurend veranderende maatschappelijke context waarin deze gezinnen leven, laat niet langer toe om het gezin als een homogeen geheel te beschouwen, maar wel als een groep individuen met verschillende persoonlijkheden, verlangens en ambities.

Omdat elk gezinslid zijn gading moet kunnen vinden in een telecomaanbod stelt Proximus een flexibel en personaliseerbaar pack dat kan worden aangepast aan ieders behoeften.

Flex, een aanbod dat zo uniek is als elk gezinslid

Het gamma van Flex-packs bestaat uit de volgende categorieën, die naar wens kunnen worden gecombineerd:

  • De ervaring thuisIedereen geniet een ultrasnelle internetervaring met een onbeperkt volume. En omdat de kwaliteit van de internettoegang thuis belangrijk is voor elk gezin, biedt Proximus ook de beste wifi in alle hoeken van het huis dankzij de intelligente wifitechnologie die onlangs in de modems werd geïntegreerd en die de wifibeleving voortdurend optimaliseert. Indien nodig worden via de MyProximus-app aanbevelingen gedaan voor een nog krachtigere wifi om overal in huis een stabiele en snelle verbinding te verzekeren. Daarnaast is in de meeste packcombinaties een Wi-Fi Booster inbegrepen om indien nodig het bereik te vergroten. Bellen binnen België via de vaste lijn wordt onbeperkt (exclusief speciale nummers), op gelijk welk moment van de dag. Ten slotte maakt Proximus het gemakkelijker voor gezinnen om zich te organiseren via de collaboratieve applicatie Proximus Family life, die toelaat lijsten op te stellen, agenda’s te delen, recepten te raadplegen, in alle veiligheid te communiceren en indien gewenst locaties te delen met andere gezinsleden.

    Proximus investeert in de netwerken van de toekomst en versnelt zijn fiberprogramma fors. Klanten die in aanmerking komen voor fiber krijgen Flex Fiber aangeboden, zodat ze alle voordelen van de fibertechnologie kunnen genieten, met snelheden tot 1 Gbps voor het Flex Fiber Premium-pack.

  • De mobiele ervaringElk mobiel plan in een Flex-pack biedt onbeperkt bellen naar Belgische nummers (exclusief speciale nummers) vanuit Belgïe en onbeperkt bellen (exclusief speciale nummers) naar alle EU-landen wanneer u binnen de EU reist. Het biedt ook totale gemoedsrust voor het mobiele dataverbruik, dat niet langer wordt aangerekend of onderbroken als de maandelijkse bundel wordt overschreden, maar enkel tot de volgende maand wordt vertraagd. Bij overschrijding van de bundel is het mogelijk om tegen volle snelheid te blijven surfen via mobiele data-opties (3 euro voor 500 MB en 5 euro voor 1 GB). Het wordt nog voordeliger om alle mobiele abonnementen van het gezin in een Flex-pack te onder te brengen, waarbij het tweede mobiele abonnement begint bij een prijs van 9 euro voor 5 GB data en onbeperkt bellen & sms’en. Het gamma onbeperkte aanbiedingen wordt uitgebreid tot drie bundels, met onder meer een volledig onbeperkt tariefplan dat toegang biedt tot 5G.
  • De contentervaringDe tv-ervaring wordt meer dan ooit afgestemd op de smaak van elk gezinslid, enerzijds dankzij een ruime keuze aan lokale en internationale content (waaronder Netflix) waarvan een deel is opgenomen in de Flex-packs, en anderzijds dankzij de Pickx-interface, die de content organiseert op basis van de voorkeuren van elke gebruiker en hem om het even wanneer beschikbaar stelt op alle schermen. Met de Flex-packs kunnen gezinsleden Pickx tegelijk bekijken op 5 verschillende toestellen en hoeven ze zich nog minder zorgen te maken over hun mobiele verbruik omdat elk mobiel abonnement 5 GB extra data per maand bevat, speciaal voor de Pickx-app. Proximus zal hieraan nog een extra dimensie toevoegen met de lancering van de Android TV Box (V7), die beschikbaar zal zijn vanaf 1 juli.

    Tot slot blijft iedereen op de hoogte van de actualiteit via het My e-Press-aanbod, dat zonder extra kosten is inbegrepen bij de Flex-packs en dat de keuze laat tussen een volledig digitaal abonnement op Le Soir+ of Het Laatste Nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.