Première van muzikale komedie ZO MOOI ZO BLOND bracht ons naar de jaren 70

ZO MOOI ZO BLOND

Zelfs onze weergoden werkten mee met een heerlijke, zonnige zondag op de première van de muzikale komedie ZO MOOI, ZO BLOND! Genodigden en publiek hadden duidelijk zin in deze zomerse komedie met Vlaamse hitmuziek uit de jaren ’70 gebracht door een heuse sterrencast, waaronder Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Yanni Bourguinon, Ivan Pecnik, Lisa Gerlo, Brent Pannier, Maarten Bosmans en Laure Ven.

=>> Sfeerbeelden première voorstelling <<=

Aangemoedigd door Sylvain, de tomeloze uitbater van Camping Bonanza in Blankenberge, vertolkt door een niet te stoppen Maarten Bosmans, ging het aanwezige publiek helemaal los op de tonen van o.a. Goeiemorgen, morgen, Dag Vreemde Man, Helicopter U.S. Navy 66, Zomersproetjes, Draai dan 797204, Verloren Hart en Een Knalrode Gummiboot. Het hartverwarmende verhaal met o.m. Gina Lisa Peeters, Ivan Pecnik, Jacky Lafon en hondje Tasha stak in een heerlijk seventies-jasje. Het hield jong theatergeweld Brent Pannier, Laure Ven, Lisa Gerlo en Yanni Bourguignon niet tegen om – begeleid door choreografe Helle Vanderheyden en regisseur Manu Jacobs – een heerlijke performance te brengen op het podium.

ZO MOOI, ZO BLOND is een muzikale komedie van Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De productie speelde exact 20 jaar geleden met Nicole en Hugo in hetzelfde theater als waar het nu zal te zien zijn: Theater Elckerlyc.

ZO MOOI, ZO BLOND is fun en ambiance voor het hele gezin. Muziek van o.a. Nicole & Hugo, Ann Christy, Jimmy Frey, Rita Deneve en Louis Neefs dartelt vrolijk tussen deze hilarische komedie. De productie speelt tussen 6 oktober en 29 oktober in Theater Elckerlyc.

Info en tickets: www.aufondproducties.be

ZO MOOI ZO BLOND – een hilarische muzikale komedie met meezingers voor het hele gezin

Blankenberge, jaren ’70. Nicole en Hugo staan te schitteren in Het Witte Paard, de jeugd fladdert rond op de tonen van Vlaamse hits en de zon verwent de campingbezoekers van Camping Bonanza. Op die camping ontmoeten we vaste vakantieganger Jeanine (Jacky Lafon), die plots nieuwe buren krijgt. Cois en José “van ’t Kiel” (Geena Lisa Peeters & Ivan Pecnik). Jammer genoeg klikt het niet tussen deze nieuwe buren, maar dankzij campinguitbater Sylvain (Maarten Bosmans) blijft de sfeer erin met de beste Vlaamse muziek uit de jaren ’70. En de kinderen (Yanni Bourguignon, Lisa Gerlo, Brent Pannier en Laure Ven) ontdekken ondertussen de liefde… en mekaar!

TICKETS EN INFO
Een hilarische muzikale komedie met meezingers voor het hele gezin

CAST:
Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Ivan Pecnik, Yanni Bourguignon
Lisa Gerlo, Maarten Bosmans, Brent Pannier, Laure Ven
AUTEURS:
Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst, Danny Verbiest
REGIE:
Manu Jacobs
CHOREOGRAFIE:
Helle Vanderheyden

LOCATIE:
Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 in Antwerpen

SPEELDATA
 Vrijdag 6 oktober – 20u
 Zaterdag 7 oktober – 20u
 Zondag 8 oktober – 15u
 Vrijdag 13 oktober – 20u
 Zaterdag 14 oktober – 20u
 Zondag 15 oktober – 15u
 Vrijdag 20 oktober – 20u
 Zaterdag 21 oktober – 20u
 Zondag 22 oktober – 15u
 Donderdag 26 oktober – 14u (voordeelnamiddag)
 Vrijdag 27 oktober – 20u
 Zaterdag 28 oktober – 20u
 Zondag 29 oktober – 15u

TICKETPRIJZEN
VIP €59

CAT1 €39
CAT2 €35
CAT3 €31

Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.aufondproducties.be

ZO MOOI ZO BLOND

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.