Pre-orders Steelrising nu beschikbaar

Steelrising
©NACON

In aanloop naar de lancering op 8 september 2022 voor pc, PlayStation®5 en Xbox Series X|S zijn pre-orders van Steelrising nu beschikbaar.

Spelers die de game pre-orderen bij Bol.comGame Mania of Nedgame krijgen een “Marie-Antoinette”-pakket om Aegis een ander uiterlijk mee aan te meten, en exclusieve toegang tot de beta die begint op 25 augustus 2022.

1789 is het jaar van de Bestorming van de Bastille en het begin van de ondergang van de monarchie. Steelrising toont een alternatieve versie van die geschiedenis: wat als koning Lodewijk XVI, die dol was op het maken van klokken, een leger van robots had gebouwd die in staat waren de opstand te onderdrukken? Dit sterke en wrede leger spaart niemand en gebruikt grof geweld tegen de rebellen. Parijs brandt en bloedt. Mannen, vrouwen en kinderen worden systematisch afgeslacht.

Aegis, een automoton die oorspronkelijk werd gemaakt om te dansen voor het hof, is nu een krijger en lijfwacht van Marie-Antoinette. Op bevel van de koningin moet Aegis zich een weg banen door Parijs, waarin het wemelt van de machines. Bij elk gevecht met deze mechanische vijanden worden de vaardigheden van spelers tot het uiterste beproeft. Dat is de prijs die spelers moeten betalen voor het veranderen van de geschiedenis.

Steelrising verschijnt op 8 september 2022 voor pc, PlayStation®5 en Xbox Series X|S.


Over Nacon
NACON is een bedrijf van de BIGBEN Group dat in 2019 werd opgericht om de knowhow binnen dit bedrijf te optimaliseren, dit door gebruik te maken van sterke synergieën in de videogame-markt. Door het samenbrengen van zijn 16 ontwikkelstudio’s, de uitgave van AA-videogames, en het design en de distributie van premium gaming-apparaten, stelt NACON 30 jaar aan expertise in dienst van spelers. https://www.nacongaming.com/

Over Spiders :
Spiders is een videogame-ontwikkelstudio die in 2008 is opgericht. De studio is gespecialiseerd is in RPG’s die spelen in originele werelden. De meest recent verschenen game van de studio is de miljoenhit Greedfall (2019).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.