Over exact één maand: CAMILLE goes big in het Sportpaleis!

CAMILLE

Over precies één maand is het zover: op 4 en 5 mei zal CAMILLE in het Sportpaleis staan met vier shows en de Antwerpse concerttempel twee dagen lang omtoveren tot het epicentrum van magie, spektakel en veel verwondering. Specifieke details werden – passend bij de showtitel –lang mysterieus gehouden, maar nu de repetities in volle gang zijn en de eerste info naar buiten komt, wordt meer en meer duidelijk dat het een show zal worden die kan tippen aan die van een internationale wereldster.

Dat CAMILLE haar publiek weet te betoveren, is intussen wel duidelijk: getuige hiervan 5 uitverkochte Lotto Arena’s in 2022 en een uitverkochte SOS-tour in 2023 met maar liefst 42 showsOp 4 en 5 mei 2024 gaat de Vlaamse superster echter nog een stap verder en zal ze met haar nieuwste show ‘MAGIE’ voor één groot spektakel zorgen in de grootste concertzaal van het land. Dat doet ze trouwens niet één maar zelfs vier keer, wat haar tevens tot jongste solo-artieste ooit maakt die met zoveel opeenvolgende shows in deze iconsiche zaal staat. En dat het een show zal zijn om niet snel te vergeten, lijkt alvast geen twijfel over te bestaan.

‘State of the art’ geluidsinstallatie, meer dan 300 moving lights en 300 m2 aan LED-schermen

Een crew van om en bij 100 toegewijde professionals. Zoveel man is er voorzien voor de opbouw van de show. En dat zal nodig zijn, want de eerste details over de productionele set-up van de show maken duidelijk dat aanwezigen niet zullen weten waar eerst te kijken. Met een ‘state of the art’-geluidsinstallatiemeer dan 300 moving lights300 m2 aan LED-schermen en een veelvoud aan laser bars, wordt dit een show die zal kunnen wedijveren met de grote internationale producties. Van een hologram en hypnotiserende projecties tot speciaal ontworpen props, fans kunnen zich verwachten aan spectaculaire effecten die hun zintuigen op allerlei manieren zullen prikkelen en hen betoverd zal achterlaten. Een concert op maat van een internationale wereldster!

28 dansers, een 18-koppig koor en op maat gemaakte outfits: een muzikaal én visueel spektakel

Tijdens de show zal CAMILLE haar fans meenemen op een magische reis: als een echte tovenares zal ze zich doorheen de hele zaal verplaatsen naar de verschillende podia en, begeleid door maar liefst 28 dansers en een 18-koppig koor, zorgen voor niet alleen een muzikaal maar ook een visueel spektakel. Dit alles zal ze bovendien doen in verschillende op maat gemaakte outfits, exclusief ontworpen voor deze shows.

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Meer info wordt momenteel nog als verrassing gehouden, maar de showtitel lijkt er alvast niet om te liegen: Fans kunnen zich maar beter schrap zetten voor een waaier aan ongelooflijke showelementen & speciale effecten, en zich verwachten aan een magische ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

Zij die dit spektakel niet willen missen, kunnen momenteel nog de allerlaatste tickets bemachtigen via clubcamille.be

CAMILLE – MAGIE:
4 & 5 mei – Sportpaleis Antwerpen

En goed nieuws voor diegenen die zin hebben in méér CAMILLE-magie, want in juli & augustus trekt de Vlaamse popster met haar ‘MAGIE-tour aan zee’ naar Kursaal Oostende! Tickets voor de zomershow zijn ook verkrijgbaar via www.clubcamille.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.