Ontdek de gloednieuwe trailer voor “LEGO Star Wars Holiday Special”

  LEGO Star Wars
  ©Disney

  Ontdek de nieuwe trailer en affiche voor “LEGO Star Wars Holiday Special,” die vanaf 17 november te ontdekken is op Disney+. De nieuwe animatiespecial van LEGO is de eerste die op Disney+ in première gaat en zet zo de traditie van de samenwerking tussen Lucasfilm en LEGO voort.

  De “LEGO Star Wars Holiday Special” herenigt Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose en de droids voor een vreugdevol feest op Life Day. Rey gaat met BB-8 op een nieuw avontuur om ​​nog meer kennis van de Force te krijgen. Bij een mysterieuze Jedi-tempel wordt ze in een tijdlijnoverschrijdend avontuur geslingerd door bekende en geliefde momenten in de filmgeschiedenis van Star Wars. Daarbij ontmoet ze Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan en andere iconische helden en schurken uit alle negen films van de Skywalkersaga. Maar zal ze op tijd terug zijn voor het Life Day-feest en de ware betekenis van feestvreugde ontdekken?

  De “LEGO Star Wars Holiday Special” is een productie van Atomic Cartoons, de LEGO Group en Lucasfilm. Het is geregisseerd door Ken Cunningham en geschreven door David Shayne, die ook co-uitvoerend producent is. James Waugh, Josh Rimes, Jason Cosler, Jacqui Lopez, Jill Wilfert en Keith Malone zijn uitvoerende producenten.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.