Nieuwe naam en huisstijl Cultuurcentrum ‘t Getouw? Nog even geduld, alsjeblieft.

‘t Getouw
©Gemeente Mol

Uitzonderlijk door de coronacrisis start de ticketverkoop voor het volgende cultuurseizoen dit jaar op 15 juni in plaats van midden mei. Ook de seizoensbrochure valt in die periode in de brievenbus. Komend cultuurseizoen viert het Cultuurcentrum ‘t Getouw z’n 25ste verjaardag. Deze heugelijke gebeurtenis gaat gepaard met een metamorfose in woord en beeld, zoals al lange tijd achter de schermen gepland stond.

Een vroegtijdige en onvolledige communicatie stuurde de lancering en presentatie van het nieuwe verhaal jammer genoeg grotendeels in de war. We hopen dat iedereen het cultuurcentrum de kans geeft om deze koerswijziging in zijn geheel – zoals aanvankelijk voorzien – midden juni te presenteren. Nadien is het cultuurcentrum heel benieuwd naar jouw mening en reacties. We vragen uitdrukkelijk dus nog even geduld.

Loterij tickets seizoen 20/21

De verkoop van het seizoen 20/21 start traditiegetrouw met een computerloting. Inschrijven voor de loting kan online tussen 15 juni en 10 juli. Je hebt dus ruim de tijd om na bekendmaking het aanbod uit te pluizen. Bovendien kan je met een gerust hart je voorstellingen selecteren en betalen. Als er voorstellingen worden geannuleerd door het coronavirus, krijg je altijd je tickets terugbetaald.

Nieuwe naam, website, logo en huisstijl?

Samen met de bekendmaking van het seizoensprogramma 2020-2021 lanceert het cultuurcentrum een gloednieuwe gebruiksvriendelijke website. Daarnaast ondergaat het cultuurcentrum een visuele metamorfose, opgebouwd uit een nieuwe naam met bijhorende huisstijl en logo.

Door de recente berichtgeving in de media omtrent de naamswijziging, kreeg het cultuurcentrum nog niet de kans om het volledige verhaal in woord en beeld te brengen. Dit wordt door de cultuurmedewerkers op dit moment ‘coronaproof’ voorbereid. Een fysiek presentatiemoment behoort in deze coronatijden jammer genoeg niet tot de mogelijkheden, wat uiteraard de communicatie bemoeilijkt.

Het cultuurcentrum combineert de nieuwe uitstraling met een behoud en verdere versterking van de vaste en gekende troeven. Ons cultuurcentrum blijft in onze regio een vooraanstaande, bruisende en vernieuwende cultuurspeler waar je theater, dans, muziek, comedy, circus, expo, film en cursussen kan (her)ontdekken.

Meer info: cultuurcentrum ’t Getouw, www.getouw.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.