Nieuwe K3 show Zeesterren in 2025!

K
©Studio100

Na het overweldigende succes van hun laatste show ‘Vleugels’ kondigt K3 met trots hun nieuwste tour aan: ‘Zeesterren’. Vanaf maart 2025 zullen Hanne, Marthe en Julia te zien zijn in een grootse show doorheen Vlaanderen en Nederland. Deze tour zal plaatsvinden in de grootste zalen van de lage landen en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel jong als oud. Met ‘Zeesterren’ neemt K3 hun publiek mee op een magische reis onder water vol zang en dans.

Hanne: “Zeesterren belooft een geweldige show te worden! Ik kan niet wachten om op het podium te staan, want zo’n grote zaal geeft enorm veel energie.”

Julia: “Ik ben heel blij dat we volgend jaar weer op tour gaan. Dat is altijd genieten met onze fantastische cast & crew en het enthousiaste publiek.”

Marthe: “Het wordt een show voor iedereen, boordevol nieuwe liedjes uit de film, maar ook met oude klassiekers. We gaan van elke show een feestje maken!”

K3
©Studio 100

Korte inhoud
De K3 show wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer de meisjes botsen op een mysterieuze schelp… Samen met het publiek, én met een nieuwe vriend, wordt het een K3 show om nooit te vergeten. Kom jij meezingen, dansen, én zoeken naar de drie magische parels om de schelp te openen?

K3 SHOW: ZEESTERREN
De nieuwe show van K3 is te zien vanaf 1 maart 2025 in
Hasselt, Utrecht, Gent, Rotterdam, Oostende, Groningen, Leuven,
Amsterdam, Breda, Den Bosch en Antwerpen.

Tickets & info via www.studio100.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.