Home NIEUWS GAMES / TECH Nieuw Mortal Kombat™ 11 skinpakket onthuld, geïnspireerd op oorspronkelijke film uit 1995;...

Nieuw Mortal Kombat™ 11 skinpakket onthuld, geïnspireerd op oorspronkelijke film uit 1995; nu beschikbaar!

©Warner Bros. Games

Klassic MK Movie-skinpakket met stemmen en uiterlijk van acteurs Christopher Lambert, Linden Ashby en Bridgette Sampras-Wilson.

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag het Klassic MK Movie-skinpakket voor Mortal Kombat 11 onthuld, met nieuwe personageskins die een eerbetoon zijn aan de eerste ‘Mortal Kombat’-film. Het Klassic MK Movie-skinpakket is nu digitaal beschikbaar voor € 5,99 en bevat de stemmen en het uiterlijk van de drie hoofdrolspelers van de film uit 1995. Christopher Lambert als beschermer van Earthrealm Raiden, Linden Ashby als Hollywood Kombatant Johnny Cage en Bridgette Wilson-Sampras als de aan het eiland gebonden Sonya Blade.

Bekijk en deel de Mortal Kombat 11 | Klassic MK Movie-skinpakket Reveal Trailer via: https://youtu.be/pCBNkxPcstg

Download de nieuwste materialen van het Mortal Kombat 11 Klassic MK Movie-skinpakket via: https://bit.ly/3fsvvyY

Mortal Kombat 11 is de nieuwste editie van de bejubelde franchise Mortal Kombat, ontwikkeld door NetherRealm Studios. De game werd tijdens de 23e D.I.C.E. Awards uitgeroepen tot Fighting Game of the Year door de Academy of Interactive Arts & Sciences en tot Best Fighting Game of 2019 door IGN.

Mortal Kombat™ 11 Ultimate is nu beschikbaar voor alle platformen en vormt de definitieve ervaring van Mortal Kombat 11 dankzij de toevoeging van het Kombat-pakket 2 met nieuwe speelbare vechters Mileena, Rain en Rambo, evenals de eerder uitgekomen delen: het hoofdspel Mortal Kombat 11, Kombat-pakket 1 en de Mortal Kombat 11: Aftermath-uitbreiding.

Ga voor meer informatie over Mortal Kombat 11 naar MortalKombat.com of praat mee met de community op Twitter (@MortalKombat), YouTube (Mortal Kombat), Twitch (NetherRealm), Instagram (@MortalKombat), Facebook (MortalKombat) en Discord (MortalKombat).

Alle officiële materialen zijn te vinden op de perssite van Warner Bros. Games. Ga hiervoor naar de volgende link en klik op de knop “Register Now” (Nu registreren): WarnerBrosGames-Press.com.

Read more

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten