Netflix lanceert de officiële trailer van SPACE FORCE

SPACE FORCE
©Netflix

Over SPACE FORCE

In de comedyserie Space Force krijgt een kleurrijke groep mensen de taak om ‘Space Force’, een gloednieuwe afdeling van het Amerikaanse leger, op te zetten. Vier-sterren generaal en piloot Mark R. Naird droomt ervan om de luchtmacht te runnen. Hij is dan ook blij verrast wanneer uitgerekend hij wordt verkozen om de nieuwe tak van de Amerikaanse Armed Forces te leiden. Met enige terughoudendheid maar volledige toewijding verhuist Mark met zijn gezin naar een afgelegen legerbasis in Colorado. Daar wordt hij samen met zijn bonte teamleden, bestaande uit wetenschappers en ‘Spacemen’, belast met de loodzware taak om zo snel mogelijk opnieuw Amerikanen naar de maan te sturen. Met als uiteindelijke doel volledige dominantie van de Amerikaanse Armed Forces in de ruimte.

SPACE FORCE is een nieuwe komedie gemaakt door co-creators Steve Carell en Greg Daniels (The Office), een verhaal waarbij de inzet hoog is en de ambities nog hoger liggen.

De cast van SPACE FORCE bestaat verder uit John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow en Don Lake.

Howard Klein / 3Arts (The Office) dient ook als uitvoerend producent.

Twitter /realSpaceForce

Facebook /SpaceForce

Instagram: @SpaceForce

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.