Nederlandstalige avond en kindernamiddag bij Lokerse Feesten

Lokerse Feesten
©Lokerse Feesten

Dubbel feest op zaterdag 13 augustus. Want dan serveren we u zowel een topavond met Nederlandstalige artiesten alsook een kindernamiddag die iedereen zal bekoren.

Het gebeurt niet veel dat onze bands samen al meer dan een eeuw op het podium staan. De term legenden is dus wel op zijn plaats. Headliner voor zaterdagavond 13 augustus is CLOUSEAU. Een groep die al 37 jaar geen introductie meer nodig heeft. Vorige week lanceerden ze nog hun nieuw album ‘Jonge Wolven’ dat meteen aangeeft dat de mannen nog lang niet uitgezongen zijn. Wie er vorig jaar bij was, was getuige van een groep die met een enorme drive en groot enthousiasme speelt. Wees zeker dat ze dat deze zomer meer dan ooit zullen doen. Met DE KREUNERS hebben we een tweede band die reeds generaties lang fans kan bekoren. Maak je klaar voor een volksfeest met een resem aan hits (‘Layla’, ‘Ik Wil Je’, ‘Maak Me Wakker’, ‘Verliefd Op Chris Lomme’, ‘Nee Oh Nee’). THE CLEMENT PEERENS EXPLOSITION is die derde legendarische band die present tekent. Na 32 jaren houdt deze zelfverklaarde wereldband er helaas mee op. Maar niet vooraleer een bezoek te brengen aan de Grote Kaai. Wie te laat was om tickets te bemachtigen voor de 10 (!) afscheidsconcerten in De Roma krijgt bij deze een tweede kans. Met REGI LIVE, ook al goed voor 20 jaar aan hitnoteringen, sluiten we de avond af. REGI brengt een reeks muzikale vriend(in)en mee om er een legendarisch feestje van te maken.

Tickets voor deze avond kosten 48 euro en gaan vanaf morgen, zaterdag 2 april om 10u, in verkoop via www.lokersefeesten.be.


K3
©Studio 100
#LikeMe
©TMM MEDIA

Dansen en zingen zal zeker ook gebeuren op onze kindernamiddag. Met K3 en #LikeMe hebben we de twee meest populaire bands voor de jongsten op één namiddag. Sinds kort mag Julia zich ook een K3‘tje noemen. Samen met vaste waardes Marthe en Hanne brengt ze de typische K3 mix met nieuwe (‘Waterval’), en oude hits (‘Pina Colada’,’10.000 Luchtballonnen’,’Eyo!’). De muzikale reeks #LikeMe vertelt, ondertussen al drie seizoenen, het verhaal van Caro Timmers en haar vrienden. Naast een ijzersterk verhaal staat de reeks er om bekend om elk seizoen oude Nederlandstalige klassiekers in een gloednieuw en modern jasje te steken. Op zaterdag 13 augustus brengen Caro, Vince, Emma, Maria en Yemi uit de reeks deze #LikeMe nummers op de Grote Kaai.

Tickets voor deze namiddag kosten 15 euro en gaan vanaf morgen, zaterdag 2 april om 10u, in verkoop via www.lokersefeesten.be. Opgelet: dit is een apart ticket dan de avondprogrammatie. Ook kinderen dienen in het bezit te zijn van een betalend ticket.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2022. Andere headliners zijn KINGS OF LEON, KRAFTWERK, BLACK EYED PEAS en SNOW PATROL. Meer nieuwe namen volgen heel binnenkort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.