Home NIEUWS GAMES / TECH NBA 2K22 Seizoen 6: ‘Zero Gravity’ gaat van start op 8 april

NBA 2K22 Seizoen 6: ‘Zero Gravity’ gaat van start op 8 april

©Day One MPM
Het seizoen met ruimtethema bevat nieuwe ‘First Fridays’-tracks van het Colors Studios Record Label en een exclusieve in-game première van een gloednieuwe A COLORS SHOW met in de hoofdrol GUAPDAD 4000

2K heeft vandaag een gedetailleerde blik geworpen op Seizoen 6, dat aanstaande vrijdag, 8 april, verschijnt in NBA 2K22. In Seizoen 6: ‘Zero Gravity’ kunnen spelers hun claim in The City en de Cancha Del Mar laten gelden door het op te nemen tegen geduchte tegenstanders van over de hele wereld, kosmische uitdagingen te voltooien en hemelse beloningen te verdienen.

NBA 2K22 Seizoen 6: ‘Zero Gravity’ neemt fans mee op wonderbaarlijke reis, met de rijzende ster Jayson Tatum en zijn buitenaardse opgang naar grootsheid, samen met een ongelofelijk zeldzame Dark Matter Dirk Nowitzki kaart voor degenen die het hoogste Collector Level in MyTEAM bereiken. Seizoen 6 brengt veel spannende nieuwe updates voor MyCAREER, MyTEAM en The W Online* waarvan spelers kunnen genieten, waaronder:

  • MyCAREER introduceert nieuwe omgevingen en een nieuwe Level 40 Bunny Mascotte. Andere beloningen zijn Seizoen 6-kleding, een BMX, een nieuw geanimeerd item en meer. Dit seizoen brengt ook galactische evenementen met TKO voor PlayStation 5 of Xbox Series X|S en Power Up voor PlayStation 4, Xbox One, NSW en pc, waar spelers beloningen en meer kunnen verdienen;
  • MyTEAM biedt Playoff-agenda’s, met alle 20 teams, momenten gebaseerd op grote playoff-prestaties, een LVL 40 Dark Matter Josh Giddey, en meer. Fans kunnen ook spelen om hun MyTEAM-roosters te overtreffen en 4.000 kaarten verzamelen om een Dark Matter Dirk Nowitzki Player Card in te wisselen en een Hall of Fame-badge te ontvangen door alle 80 badges in het spel te verwerven;
  • The W* keert terug voor het historische 25e seizoen van de WNBA met gloednieuwe beloningen, waaronder nieuwe 2K Breakthrough Gear, een Extra Badge Point, VC, een Seasonal Clothing Bundle, en een Custom Green Release. Daarnaast geeft Seizoen 6 spelers de kans om WNBA-legendes Katie Smith en Cheryl Ford toe te voegen aan hun contactenlijst na het bereiken van de Hall of Fame-tier;
  • ‘First Fridays’ bevat een samenwerking tussen NBA 2K en COLORSxSTUDIOS, een nieuwe afspeellijst met originele opnames van A COLORS SHOW, met klassieke tracks van COLORS’ wereldwijde artiestencommunity, waaronder cuts van de Amerikaanse rapster Smino, de Belgische hiphopartiest Krisy, opkomend Londens talent ENNY, en meer. In het kader van de samenwerking wordt ook een aflevering van A COLORS SHOW met de uit Oakland afkomstige rapper GUAPDAD 4000 in première gebracht, wat de eerste keer is dat een muziekvideo in de game te zien zal zijn.
©Day One MPM

Voor alle details over wat Seizoen 6 van NBA 2K22 bevat, kun je terecht bij het laatste Courtside Report.

NBA 2K22 is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms. Ga voor meer informatie naar de officiële website van NBA 2K22.

Volg NBA 2K22 op TikTokInstagramTwitterYouTube, en Facebook voor al het laatste nieuws.

NBA 2K22 is ontwikkeld door Visual Concepts en heeft van de ESRB de rating E for Everyone gekregen.

Visual Concepts is een 2K studio. 2K is een uitgeverij die volledig eigendom is van Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO).

*The City en The W zijn beschikbaar op de nieuwe generatie van NBA 2K22 en vereisen PlayStation 5- of Xbox Series X|S-hardware om te spelen.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten