Marvel Studios – “The Falcon and The Winter Soldier” op Disney+

The Falcon and The Winter Soldier
©DISNEY

Ontdek vandaag een gloednieuwe featurette voor Marvel Studios’ “The Falcon and The Winter Soldier”, met in de hoofdrol fanfavorieten Anthony Mackie en Sebastian Stan als Falcon en Winter Soldier. Hun grappige dynamiek entertaint het publiek al sinds “Avengers: Civil War” in 2016. Er zijn ook twee nieuwe clips beschikbaar om te delen met uw lezers. “The Falcon and The Winter Soldier” gaat exclusief op Disney+ in première.

Sam Wilson en Bucky Barnes, die samenkwamen tijdens de laatste momenten van “Avengers: Endgame”, slaan de handen in elkaar en gaan samen op een wereldwijd avontuur dat hun krachten test – en hun geduld. In de zesdelige serie, geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver, ontmoeten we ook Wyatt Russell als John Walker, Emily VanCamp als Sharon Carter, en Daniel Brühl als Zemo. ‘The Falcon and The Winter Soldier’ gaat exclusief op Disney+ in première op 19 maart 2021.

Bekijk de Featurette:

Bekijk de “Big Three”:

Bekijk de “What’s the Plan?”:

Hoe is Sam Falcon geworden? Wanneer werd Bucky’s geest genezen? Wat dreef Sharon de grond in? Met “Marvel Studios Legends” kan je de reis van de personages uit “Falcon and the Winter Soldier” herbeleven voordat de serie op Disney+ komt.

De afleveringen over Falcon en Winter Soldier zijn reeds beschikbaar sinds 5 maart, en afleveringen over Baron Zemo en Sharon Carter zijn vanaf vandaag beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.