Home NIEUWS CD / DVD / BOEK Lea Rue & OSKI lanceren nieuwe single ‘Bla Bla Bla’

Lea Rue & OSKI lanceren nieuwe single ‘Bla Bla Bla’

Het is inmiddels een jaar geleden dat Lea Rue nog nieuwe muziek uitbracht, maar ondanks dat is de singer-songwriter een van de meest gestreamde vrouwelijke artiesten in België op Spotify. Ze verzamelde in totaal intussen bijna 100 miljoen streams op het platform en belandde met haar tracks ‘I Can’t Say No’ en ‘Sleep’ op nummer 2 in de Ultratop Singles Top 50. Met de remixen van deze songs – door Broiler en Lost Frequencies – reikte haar muziek zelfs tot ver over onze landsgrenzen.

Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Vandaag, vrijdag 9 februari, brengt Lea Rue ‘Bla Bla Bla‘ uit, een samenwerking met OSKI. De pas 19-jarige Belgische producer en songwriter is de voorbije jaren uitgegroeid tot een straffe pop-rapartiest die met zijn werk bekend is in binnen- én buitenland. Vorig jaar tekende OSKI nog een exclusieve publishingdeal met de Belgische muziekuitgeverij TousEnsemble Publishing.

‘Bla Bla Bla’ is een frisse popsong die wordt gekenmerkt door een intrigerende productie en een beklijvende sound. In de song wordt er zowel in het Engels als in het Frans – de moedertaal van Lea Rue – gezongen.

‘Bla Bla Bla’, de nieuwe single van Lea Rue & OSKI, is vanaf nu overal beschikbaar en te beluisteren via deze link.

De song is ook te beluisteren via Belgian Dance Radio, het radiostation van Tmm Media.

www.belgian-dance-radio.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten