Kerstgeb(e)uren: op zoek de mooiste kerststraat van Mol

gemeente mol
©gemeente mol

Deze winter gaan we op zoek naar de mooist versierde straat in onze gemeente. Sla samen met je buren de handen in elkaar en zorg voor creatieve versieringen aan jullie huizen! Maak het extra sfeervol in deze moeilijke tijden en ga voor de titel van ‘Kerstgeb(e)uren: De mooiste kerststraat van Mol’. Inschrijven kan voor 1 december via www.visitmol.be/kerstgebeuren.

Een jury beoordeelt tussen 10 en 20 december de prachtig versierde straten op creativiteit, algemene kerstsfeer in de straat, decoratie, de verhouding tussen het aantal lichtjes en de deelnemende woningen. Ook het publiek mag een favoriet kiezen.

Mooie prijzen
Maandag 21 december volgt de bekendmaking van de winnende straat of buurt via alle gemeentelijke kanalen. Alle deelnemende huizen van de winnende straat ontvangen een heus peperkoeken kersthuisje recht van de bakker én een Mols Kadoke van 10 euro .

Inschrijven?
Inschrijven kan van 13 november tot 1 december op www.visitmol.be/kerstgebeuren. Er kan uiteraard maar één inschrijving per straat zijn, spreek goed onderling af. Folders om je buren warm te maken, kan je downloaden op www.visitmol.be/kerstgebeuren of afhalen aan de info- en onthaalbalie in ‘t Getouw, Molenhoekstraat 2.

Gezellig, maar veilig
Laten we er samen een mooie, warme kerst van maken! Versier enkel je eigen huis en voortuin. Versier geen verlichtingspalen of gemeentelijke bomen, waar je trouwens absoluut niet in mag klimmen. Tijdens de opbouw, de inrichting en het voorbereiden van de kerststraat hou je natuurlijk steeds rekening met de meest recent geldende coronamaatregelen. Kerstbars zijn niet toegestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.