Kamping Kitsch Club organiseert voor tweede jaar op rij zangwedstrijd met Tanja Dexters in de jury

Kamping Kitsch Club

Op 17 maart vindt de langverwachte zangwedstrijd van Kamping Kitsch Club plaats met in de jury niemand minder dan Tanja Dexters. Organisatoren van de talentenjacht zijn de meesterbreinen Johan en Peter, die laatste verwierf wereldfaam als resident dj van de Slager Tente. Bovendien zal er een cameraploeg aanwezig zijn want het grootste verkleedfestival van de Benelux krijgt zijn eigen docureeks.

“Vorig jaar was ik nog als presentatrice aan de slag, ik ben super blij met de promotie om ook als jurylid van de zangwedstrijd mee de line-up te bepalen van de Mijn Stage van Kamping Kitsch Club. Daarnaast kan ik niet wachten om de deelnemers te tonen hoe het echt moet want ik heb ook een optreden voorzien op de finale van 17 maart. Achter mijn lach zit een streng jurylid. En vergeet niet, ik weet hoe het wereldje werkt”, aldus een enthousiaste Dexters.

Naast Tanja Dexters, onze favoriete host van het festival, zetelen ook Fabiow, mede-festivalorganisator MC Drummer en de getalenteerde artiesten Mel & Den in de jury. Presentatie van de wedstrijd is in de goede handen van de charmante ‘spring in-t-veld’ Sergio Quisquater.

Voor het tweede jaar op rij is de wedstrijd dé kans om je zangtalent te laten schitteren op het grote podium en wereldwijd door te breken. De hoofdprijs? Een felbegeerd optreden op de Mijn Stage op een van de beste uren van het festival, namelijk tussen 16u en 17u én duizend euro cash.

Wij roepen alle aspirantzangers en afvallers van de gekende zangwedstrijden op tv op om deel te nemen aan deze opwindende wedstrijd. De inschrijvingen lopen als een trein dus als het altijd al jouw droom is geweest om het publiek van Kamping Kitsch Club te betoveren, wacht dan niet langer. Schrijf je nu in en kom je kans wagen op 17 maart.

Zet ook 1 februari in de agenda, dan lossen we een eerste reeks namen.
En op 1 maart start de ticketverkoop officieel. Goed nieuws, wij hebben geen last van de inflatie.

Over Kamping Kitsch Club
De dertiende editie van Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Benelux, vindt plaats op 17 augustus op de Lange Munte in Kortrijk, West-Vlaanderen, België. Kamping Kitsch Club begon ooit als een klein vriendenfeestje met honderd aanwezigen in de Kitsch Club in Knokke. Na een arsenaal aan uitverkochte edities in eigen land, gaan ook de overstag voor het over the top anti-festival. In december trok de Kaming voor een eerste keer naar Thailand voor een nu al historische editie.
Praktisch:
Inschrijven kan tot zondag 18 februari 2024.
De 15 finalisten zullen hun opwachting maken op 17 maart in het epicentrum van de Vlaamse muziek, OC De Burggrave in Evergem. www.petervanpraag.be

Kamping Kitsch Club, zaterdag 17 augustus 2024, Lange Munte, Kortrijk.
Tickets te koop vanaf maandag 1 maart. www.kampingkitschclub.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.