Kamping Kitsch Club goes Thailand (Pattaya) op 5 december

Kamping Kitsch Club

Het grootste verkleedfestival van de Benelux verlegt letterlijk de grenzen en zal maar liefst 10.000 km verder dan thuisbasis Kortrijk een eerste Thaise editie organiseren van Kamping Kitch Club in Zottekot 3 in Pattaya.
De organisatie kondigt ook de nieuwe editie in thuishaven Kortrijk aan, die zal plaatsvinden op zaterdag 17 augustus 2024.

Deze ongekende culturele uitwisseling tussen het hart van Europa (Kortrijk) en het exotische Thailand (Pattaya) is een echte mijlpaal voor de verdere uitbreiding van het festival. Op de affiche van in Thailand staat zowel Kamping Kitsch Soundsystem, Danny Mayonnaise als Mc Drummer. Locatie is Zottekot 3, een van de populairste bars in Pattaya (Thailand). Belgen krijgen gratis toegang.

Danny Mayonaise, de voormalige eigenaar van de legendarische broodjeszaak t’Hoekske in Gent, gooide het enkele jaren geleden over een andere boeg en leverde zijn paraplu in voor een parasol en zijn broodjes voor een pad thai met curry. Sindsdien maakt de uitgeweken Belg furore in Pattaya als resident dj én broodjesbelegger van Zottekot 3.

Mede-organisator MC Drummer vertelt enthousiast: “Dit is ongetwijfeld een historisch hoofdstuk in de geschiedenis van Kamping Kitsch Club. We zakken af met een uitgebreide delegatie van organisatie en die-hard bezoekers van het festival. Houd onze socials in de gaten of kom gewoon zelf af want Belgen hebben gratis toegang”.

Ook volgend jaar zal Kortrijk het epicentrum zijn van het bekende over the top anti-festival. De nieuwe editie vindt plaats op zaterdag 17 augustus 2024.

De ticketverkoop start op vrijdag 1 maart. Meer info volgt snel.

Over Kamping Kitsch Club
De dertiende editie van Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Benelux, vindt plaats op 17 augustus op de Lange Munte in Kortrijk, West-Vlaanderen, België. Kamping Kitsch Club begon ooit als een klein vriendenfeestje met honderd aanwezigen in de Kitsch Club in Knokke. Na een arsenaal aan uitverkochte edities in eigen land, gaan ook de overstag voor het over the top anti-festival. In december trekt de Kaming voor een eerste keer naar Thailand voor een nu al historische editie.

Praktisch:
Kamping Kitsch Club, zaterdag 17 augustus 2024, Lange Munte, Kortrijk.
Tickets te koop vanaf maandag 1 maart. www.kampingkitschclub.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.