Home NIEUWS FILM / THEATER K3-film Dans van de Farao exclusief te zien tijdens Kinepolis On Tour...

K3-film Dans van de Farao exclusief te zien tijdens Kinepolis On Tour in Plopsaland

©studio 100

De nieuwe film van K3 – Dans van de Farao gaat in première op maandag 5 april 2021 in aanwezigheid van K3. De prent zal daarna exclusief te zien zijn tijdens het drive-in concept Kinepolis On Tour in Plopsaland De Panne en dit gedurende de volledige paasvakantie. Van zodra de bioscopen weer open gaan zal de film ook daar meteen te zien zijn want K3 kan niet wachten om terug bij zijn fans te zijn. En deze film wordt natuurlijk ook de laatste in de huidige bezetting met Klaasje. De vorige film, K3 Love Cruise, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

Klaasje: “We zijn heel blij dat we eindelijk onze film in première kunnen laten gaan!”
Hanne: “Oorspronkelijk had deze al moeten plaats vinden in december.”
Marthe: “Een lange periode bleef de releasedatum onzeker, maar dankzij dit creatief initiatief van Kinepolis, Plopsa en Studio 100 zullen al een groot aantal fans Dans van de Farao kunnen zien op deze bijzondere locatie.”
Hanne: “Het was niet evident om in volle coronaperiode onze film te draaien.”
Klaasje: “Dat klopt, maar regisseur Bart Van Leemputten is er in geslaagd dat de kijkers daar eigenlijk niks van merken in het eindresultaat.”
Marthe: “Wij hopen dan ook dat heel veel mensen komen kijken en genieten van onze film tijdens de paasvakantie. En hopelijk mogen daarna zo snel mogelijk alle bioscopen open.”

Kinepolis On Tour
Het concept is uiteraard helemaal coronaproof en dus de activiteit bij uitstek om te genieten van een unieke filmervaring aan de Belgische kust. Op kinepolis.be vind je alle praktische info wat betreft de programmatie en online voorverkoop. Filmliefhebbers houden best hun agenda vrij van 2 tot en met 17 april voor een buitengewone drive-in bioscoopervaring.

Het verhaal van de film
Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Studio 100 & Kinepolis Film Distribution (KFD) brengen de film uit in de Vlaamse en Brusselse bioscoopzalen van zodra deze weer open mogen. 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten