Home NIEUWS TMM NIEUWS Jumpsquare Brugge opent opnieuw zijn deuren

Jumpsquare Brugge opent opnieuw zijn deuren

©Jumpsquare

De heropening van Jumpsquare Brugge staat gepland voor vandaag, vrijdag 27 december om 14 uur. Het park werkte de afgelopen maanden intensief samen met verschillende diensten en investeerde het nodige om 100 % toegankelijk te zijn voor minder mobiele bezoekers. Zaakvoerders Christophe Tassenon en Caroline Mertens zijn dan ook blij opnieuw klanten te kunnen verwelkomen. De heropening vieren ze met een kerstactie waarmee bezoekers een jaar gratis jumpen kunnen winnen.  

Sinds de tijdelijke sluiting enkele maanden geleden werkte Jumpsquare Brugge intensief samen met verschillende diensten om de toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit te optimaliseren. Dankzij de nodige investeringen is het park nu voor iedereen toegankelijk, net op tijd voor de gezelligste periode van het jaar. Jumpsquare Brugge is nu dan ook helemaal klaar voor de heropening op vrijdag 27 december om 14 uur. Meer nog, het wil het wachten van de bezoekers belonen met een heuse kerstactie. Bij het boeken van 90 minuten springplezier of een cadeaubon, krijg je een doosje met een Jumpsquare-kerstbal. Heb jij het gouden exemplaar? Dan win je een jaar gratis springplezier.

Het park is gevestigd in het B-Park. Daar is ruimte voor maar liefst 3.500 m2 springplezier. Het park is uitgerust met de grootste Fun Area van België. Bovendien is er ook de VALO Jump en de Wallrider. Het eerste is een interactieve game waarin je zelf de hoofdrol speelt. De Wallrider is dan weer een interactieve walk-on-wall die je score bijhoudt. Hoe hoger je tegen de muur oploopt, hoe hoger de score.

https://jumpsquare.com/

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten