Home NIEUWS EVENTS Johan Derksen en Wilfred Genee te gast bij De Bevers Live in...

Johan Derksen en Wilfred Genee te gast bij De Bevers Live in Ahoy

John de Bever was te gast bij de mannen van Vandaag Inside en maakte daar de eerste gastartiesten bekend voor De Bevers Live in Ahoy. Johan Derksen en Wilfred Genee staan op 30 september naast De Bevers op het podium. Ook speelt Johan Derksen in de videoclip van de nieuwe single van John de Bever, ‘T is moeilijk bescheiden te blijven die op 5 mei uitkomt.

Johan Derksen is de beste vriend van John en ook met Wilfred hebben de twee een goede band. John heeft een nieuwe single, ‘T is moeilijk bescheiden te blijven’ waarin Derksen een rol speelt in de videoclip. “Wij vinden het natuurlijk fantastisch dat wij bekend kunnen maken dat Johan en Wilfred de eerste gastartiesten zijn van onze eigen show in Ahoy. Johan speelt ook in de videoclip en de mensen gaan een kant van hem zien die ze nog niet kennen! Het is bijzonder om met goede vrienden deze ervaring te kunnen delen. Welke rol zij deze avond gaan vervullen gaan wij natuurlijk nog niet verklappen! Maar wat wij wel kunnen zeggen is dat Wilfred een muzikale verrassing in petto heeft.” Aldus, John de Bever en Kees Stevens.

De Bevers Live in Ahoy

Bij dit ‘huiskamer’ concert is iedereen meer dan welkom. Jong en oud, vriendengroepen of de hele familie: de enthousiaste gastheren John en Kees ontvangen ze allemaal graag. Het ‘huiskamer’ concert op 30 september beloofd, met een stoet aan bekende artiesten, één groot spektakel te worden. Uiteraard zal John zijn gasten ook persoonlijk trakteren op zijn meeslepende repertoire. Nummers die we allemaal kennen en koesteren. En dát zullen ze in Rotterdam gaan horen.

Ga voor meer informatie naar http://www.debeverslive.nl

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten