Home NIEUWS CD / DVD / BOEK Jeroen van der Boom brengt Spaanse zomerhit uit

Jeroen van der Boom brengt Spaanse zomerhit uit

Jeroen van der Boom heeft zijn nieuwste single Todo es la Musica uitgebracht. Deze zomerhit met Spaanse sferen lijkt in niets op de muziek die hij eerder heeft uitgebracht. Het kenmerkt Jeroen die zich, na een carrière van ruim dertig jaar, keer op keer opnieuw uitvindt. Todo es la Musica is vanaf vandaag op de verschillende streamingdiensten te beluisteren of te downloaden.

Todo es la Musica betekent Alles is muziek en is geproduceerd door Sjors van den Eerenbeemt, met wie Jeroen al meerdere keren heeft samengewerkt. Samen met Sjors heeft Jeroen de Nederlandse tekst geschreven. ‘Vanaf de eerste keer dat ik het, van origine Israëlische/Spaanse, nummer hoorde, was ik erdoor gegrepen,’ laat Jeroen weten. ‘Het is totaal iets anders dan ik voorheen heb gedaan. Maar dat hoort ook bij mij. Je moet je blijven vernieuwen.’ De videoclip bij Todo es la Musica wordt komende week zowel in Zandvoort als in Spanje opgenomen.

De single Todo es la Musica ademt in alles Spanje uit. Het nummer heeft een levendige beat met op flamenco geïnspireerde gitaarriffs. ‘De Spaanse invloed is duidelijk te horen. Natuurlijk ontbreekt ook de Spaanse flamenco-gitaar niet. Spanje is belangrijk in mijn leven. Ik ben daar getrouwd en ieder jaar vieren we er graag vakantie. De Spaanse teksten hebben we vrij vertaald naar het Nederlands. We hopen de luisteraar het gevoel te geven dat ze zich even in Spanje wanen. Het gevoel van vrijheid te hebben en je dromen achterna gaat.’

De single Todo es la Musica is vanaf vandaag op de verschillende streamingsdiensten te beluisteren of te downloaden.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten