Home NIEUWS TV / RADIO James De Musical gaat LIVE in de Lotto Arena.

James De Musical gaat LIVE in de Lotto Arena.

©PLAY

Een ongeziene stunt in tv-land en geweldig nieuws voor de musicalfans, want op zaterdag 4 februari gaat James De Musical helemaal live on stage in de Lotto Arena.

Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet Hermans worden musicalacteurs!


Een avondvullend totaalspektakel waarin de rollen worden omgedraaid en Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans zélf meespelen in hun eigen hartverwarmende musical met geweldige podiumacts, tal van verrassingen én een mystery guest. Zo zal James ook de eerste nieuwe naam live ontvangen en bekend maken van het nieuwe en derde seizoen van James De Musical.

Maar ook James Cooke gaat zingen en dansen en vult speciaal voor dit livespektakel ​ zijn cast aan met éxtra dansers en zangers, maar ook met indrukwekkende decors en ledwalls. Als kers op de taart lanceert hij ook het intronummer van James De Musical “Het Leven is een Musical” officieel als single.

“Ja, dit is een droom én tegelijkertijd ook heel spannend. Met Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet, die zichzelf spelen in hun eigen musicalacts, verwelkom ik muzikaal toptalent die nu ook de stap naar het musicalgenre durven zetten. Het wordt een onvergetelijk totaalspektakel in een warme en gezellige sfeer. We brengen de intimiteit van de Moulin Rouge naar de Lotto Arena en gaan er samen met het publiek een geweldige avond van maken.” aldus James Cooke.

Dat het Play4-programma James De Musical een wel heel bijzonder succesparcours kent is niet overdreven. Een Gouden Roos voor beste Studio Entertainment en een prijs voor Best Factual Entertainment Format in Cannes zorgde voor internationale erkenning en interesse van heel Europa tot zelfs in Australië. Maar vooral ook in Vlaanderen is er veel liefde voor musicals, want bijna 1 miljoen Vlamingen bekeken intussen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op Play4. ​

Annick Bongers, programmadirecteur Play4“James De Musical bereikt enorm veel Vlamingen, jong en oud, en het programma heeft een bijzonder hoog entertainmentgehalte. ​ De opnames vorige zomer waren in enkele uren volledig uitverkocht. We nemen met James De Musical-Live On Stage dus een logische volgende stap. Play4 wil en kan met haar programma’s ook buiten de huiskamers entertainen. Dat bewees De Mol al eerder dit jaar door meer dan tienduizend (!) fans te verwelkomen op de finale in Paleis 12 van de Heizel. Eerder dit voorjaar openden we bovendien met Play Zuid in Antwerpen een zendereigen locatie waar onze kijkers steeds welkom zijn. Als je met programma’s een miljoen kijkers kan beroeren, is er meer mogelijk. 2023 wordt een spannend en innovatief televisiejaar.”

JAMES DE MUSICAL – LIVE ON STAGE – ZATERDAG 4 FEBRUARI- LOTTO ARENA.

DE TICKETVERKOOP START VANDAAG OM 07h00 via www.goplay.be/tickets.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten