Ivan Leko verlaat R. Antwerp FC

Ivan Leko
©RAFC

Antwerp-trainer Ivan Leko heeft zonet bevestigd dat hij zijn lopende contract met onmiddellijke ingang stopzet. Bijna 2 weken geleden werd de club op de hoogte gebracht van interesse in Ivan Leko door het Chinese SIPG; vandaag ontvingen we een officieel schrijven dat de coach zijn contract beëindigt en The Great Old per direct verlaat.

In het verlengde van het vertrek van Ivan Leko vernemen we dat ook Edward Still de overstap zou maken naar China; al is dit nog niet officieel bevestigd.

Onder leiding van Ivan Leko behaalden we deze zomer de derde Bekerwinst uit onze clubgeschiedenis. We overwinteren Europees na een mooie campagne in de groepsfase van de Europa League. In de Pro League bekleedt Royal Antwerp FC momenteel de vijfde plaats. De club betreurt dat Ivan Leko vroegtijdig zijn contract stopzet, maar wenst hem alle succes toe in zijn verdere carrière.

De club neemt nu de tijd om een nieuwe hoofdcoach aan te stellen. Er zal pas gecommuniceerd worden als die aanstelling bekrachtigd is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.