Het Witte Paard Theater presenteert met ‘Van Dyke & Friends’ een derde zomershow

Jan Van Dyke

Voor het eerst in de jarenlange geschiedenis van het Witte Paard Theater kondigt producent en zaakvoerder Ben Van Den Keybus een derde zomershow aan: ‘Van Dyke & Friends’. Deze gloednieuwe feelgood show vol hits, sketches en vrolijke figuren zal meer dan ooit inzoomen op de visuele en eerder clowneske humor waarvoor Jan Van Dyke, een van Vlaanderens meest iconische komieken, internationaal bekend staat. Patrick Onzia, Wendy Van Wanten, Celien Hermans, Goele De Raedt en Franky Boy vervolledigen samen met de Vegas Showgirls de cast. Door deze extra zomershow opent het Blankenbergse theater deze zomer maar liefst zes dagen per week de deuren.

De perfect ontspanningskuur

Het Witte Paard Theater heeft door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd. De zomershows staan gekend als de perfecte ontspanningskuur om even alle zorgen te vergeten.

De avondshow ‘It’s My Life’ vol internationale circusacts en namen zoals Ianthe Tavernier, Sandrine en Maarten Cox, werd al eerder aangekondigd naast de nostalgische middagrevue ‘De Tijd van Toen’ met onder meer Jacky Lafon en Vanessa Chinitor. Met de extra vrolijke middagshow ‘Van Dyke & Friends’ breidt het aanbod nu gevoelig uit. Het Witte Paard Theater zal tijdens de zomermaanden van 2023 zes dagen per week de deuren openen en wil een nog breder publiek bereiken.

Ben Van Den Keybus:  ‘De meeste mensen kennen Jan Van Dyke uit de Gaston & Leo films of uit ‘Twee straten verder’ op VTM, maar weinigen weten hoe succesvol hij internationaal carrière heeft gemaakt. Jan speelde jarenlang op iconische plaatsen zoals Lido in Parijs, Casino Loews in Monte Carlo en Tivoli in Kopenhagen. Ik ben blij dat hij deze zomer eindelijk weer terugkeert naar Blankenberge met een eigen volwaardige en gloednieuwe middagshow ‘Van Dyke & Friends’. Ook tijdens de avondshow ‘It’s My Life’ zal hij te zien zijn met enkele van zijn wereldberoemde acts.’

Op vakantie in eigen land

Reisleider Jan Van Dyke neemt zij vrienden Patrick Onzia, Wendy Van Wanten, Celien Hermans, Goele De Raedt en Franky Boy mee op een vakantie in eigen land. Tijdens deze met muziek en humor overgoten namiddag show ‘Van Dyke & Friends’ passeert een bont gezelschap aan typetjes en figuren opnieuw de revue in Het Witte Paard Theater. Samen ontdekken ze de zee aan mogelijkheden van de Belgische kust en belanden ze in dolkomische situaties. De zee, het strand, de zon, de regen, een camping en zelfs een oorlogsmuseum. Jan zal hoe dan ook bewijzen dat onze kust alles in huis heeft voor een zorgeloze tijd.

‘Van Dyke & Friends, van 20 juli tot en met 9 september 2023, 14u00, www.witte-paard.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.