Het Feest van Sinterklaas voor het eerst naar Lommel en Roeselare

Sinterklaas
©House of Entertainment

Superpiet warmt alvast zijn stembanden op, stretcht zijn dansbenen en heeft zaterdag 23 november en 7 december met stip aangeduid op de kalender. Dan mag hij zich he-le-maal uitleven tijdens een gloednieuwe editie van ‘Het Feest van Sinterklaas’. Deze keer niet in ’t Kuipke in Gent, wat sinds jaar en dag de vaste uitvalsbasis was voor de vrolijke bende, maar wel in de de Soeverein in Lommel en de eventhal Schiervelde in Roeselare.

‘Het Feest van Sinterklaas’ is een wervelende Sinterklaasshow voor het ganse gezin, met muziek, dans, optredens en heel veel humor. De kinderen kijken met twinkelende oogjes naar de fratsen van de klungelige Superpiet, zingen mee met zijn talloze, aanstekelijke liedjes en houden de adem in wanneer de enige echte Sinterklaas op het podium verschijnt.

Dit uit de kluiten gewassen verjaardagsfeest voor de Sint is dus niet alleen een plezier voor de allerkleinsten, ook voor de ouders en grootouders wordt het volop genieten. Wat de bijzondere opdracht van de Sint voor Superpiet dit jaar wordt, dat ontdek je op zaterdag 23 november 2024 in de Soeverein in Lommel en op zaterdag 7 december 2024 in de eventhal Schiervelde in Roeselare.

Sinterklaas
©House of Entertainment

Beleef de magie van Sinterklaas tijdens deze spetterende Sintshow vol sfeer, muziek, actie en theater! Tickets zijn vanaf nu te koop via www.feestvansinterklaas.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.