Ga mee ‘De wereld rond in 80 glazen’ (Bestel je BOEK hier!)

Kosmos Uitgevers 
©Kosmos Uitgevers 

Op 27 oktober verschijnt bij Kosmos Uitgevers De wereld rond in 80 dagen’.

Het mooiste cadeau voor drankliefhebbers

(*) Ook te verkrijgen in de betere boekhandel. #KoopLokaal

Standaardboekhandel.be, proxisazur.be, medioeurope.com


Japanse whisky, Belgisch bier, Nederlandse jenever, Caribische rum… Ga mee op reis en ontdek de geheimen van traditionele dranken van over heel de wereld. In De wereld rond in 80 glazen lees je het verhaal van 80 alcoholische drankjes die de mens door de eeuwen heen en wereldwijd, van Benin tot Korea en van Bolivia tot Noorwegen, heeft weten te bedenken.

De makers van De Wijnkaart, alsjeblieft bieden met deze nieuwe encyclopedie voor liquid lovers achtergrondverhalen, anekdotes en smaakprofielen van favorieten als gin, sake en bourgondische wijn. En voor wie dorst krijgt, zijn er recepten om zelf cocktails te maken.

80 dranken, 80 reizen, 80 verhalen… Leuk om te geven of te krijgen. Proost! De wereld rond in 80 glazen is vanaf 27 oktober verkrijgbaar bij de (online) boekhandel.

Jules Gaubert-Turpin en Adrien Grant Smith Bianchi raakten bevriend tijdens hun studie. Ze werken sinds vijf jaar samen en delen een passie voor grafische vormgeving en – vloeibare – gastronomie. Ze maakten De wijnkaart, alsjeblieft, een historische atlas met verhalen en kaarten van wijngaarden over de hele wereld. Daarnaast hebben ze hun bijdrage geleverd aan de lancering van een magazine over ambachtelijk gebrouwen bier en een blog over sterkedranken: Oh My Drink.

De wereld rond in 80 glazen | Reisgids voor dranken, van Japanse whisky tot Nederlandse jenever  | Adrien Grant Smith Bianchi & Jules Gaubert-Turpin | 9789021576343 | €29,99 | 27 oktober 2020 | Kosmos Uitgevers 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.