Fakkeltheater sluit zijn deuren tot en met 31 mei

Fakkeltheater
©Fakkeltheater

Het Fakkeltheater zal tot en met 31 mei 2020 gesloten blijven. De afgelopen weken werden talloze voorstellingen, die in april en mei 2020 zouden spelen, reeds geannuleerd of verplaatst. Door de verlenging van de maatregelen omtrent het Coronavirus is het voor verschillende gezelschappen onmogelijk hun producties tijdig klaar te krijgen, aangezien er momenteel niet kan gerepeteerd worden.
Sinds 13 maart 2020 wordt er niet meer gespeeld in het Fakkeltheater en het voltallige personeel is momenteel technisch werkloos. De beslissing om gesloten te blijven tot eind mei is een zware beslissing maar, gezien de omvang van de huidige crisis, de enige verantwoorde.

140 geannuleerde voorstellingen
Iedereen die in het bezit is van tickets zal – in de loop van de komende weken – per mail of telefoon gecontacteerd worden door het Fakkeltheater. Het theater vraagt met aandrang om niet zelf contact op te nemen. Aangezien er meer dan 140 voorstellingen geannuleerd of verplaatst worden, vraagt het Fakkeltheater om geduld te hebben.

Tickethouders zullen gratis omgeboekt worden naar een voorstelling naar keuze, of zullen een voucher aangeboden krijgen ter waarde van het bedrag van hun tickets. Deze vouchers blijven onbeperkt geldig.

Steun de theatermakers
Deze crisis is een mokerslag voor elke sector, ook de culturele sector wordt hard getroffen.
U kan – geheel vrijblijvend – theatermakers steunen door geen voucher of omboeking te vragen. Alle kleine beetjes kunnen helpen om deze crisis te overleven.

Hoop op beterschap
Het Fakkeltheater stelt alles in het werk om – als de maatregelen het toelaten – op 1 juni 2020 de deuren terug te openen.
De voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2020/2021 zal – als alles goed verloopt – van start gaan op woensdag 10 juni 2020.

Meer info vindt u via de Facebookpagina van het Fakkeltheater of via www.fakkeltheater.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.