Eerste lezing ASPE – MOORD IN DE STUDIO begint met aankondiging castwissel

ASPE - MOORD IN DE STUDIO

Op maandag 15 april vond de allereerste lezing plaats van het interactieve theaterstuk “ASPE – MOORD IN DE STUDIO”, waarbij acteurs en regisseur voor het eerst samenkwamen rond het veelbelovende script. De sfeer was bijzonder aangenaam voor Herbert Flack, Bert Verbeke, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Gert Winckelmans en Manou Kersting. Regisseur Jaak Lema ving de lezing aan met de aankondiging van een castingwijziging. Wegens medische redenen moet Katrien De Becker helaas forfait geven voor deze productie. Haar rol wordt overgenomen door actrice Patricia Goemaere. Backstage Producties wenst Katrien een spoedig herstel toe. ASPE – MOORD IN DE STUDIO is vanaf 17 mei te bewonderen in Play Zuid te Antwerpen.

Jaak Lema licht toe: “Het is altijd jammer om als regisseur een samenwerking tijdens het repetitieproces vroegtijdig te moeten eindigen. Dat is bij de goedlachse Katrien De Becker zeker niet anders. Ik wens ze al het beste toe en een vlot herstel, we’ll meet again! Ondertussen verwelkomen we Patricia Goemaere, een even grote klassebak, die de rol van Agnes Crespo zal overnemen.”

BACKSTAGE PRODUCTIES MAAKT CAST EN PUBLIEK ALVAST BLIJ MET DE AANKONDIGING VAN TWEE EXTRA VOORSTELLINGEN..

Het publiek kijkt duidelijk reikhalzend uit naar dit nieuwe ASPE-stuk met de terugkeer van Herbert Flack als inspecteur Van In en deze indrukwekkende cast. Zozeer zelfs dat bij de start van de repetities twee extra voorstellingen zijn aangekondigd op 15 juni om 15 uur en om 16 juni om 19 uur. . De voorstellingen van “ASPE – MOORD IN DE STUDIO” beloven dan ook een unieke en meeslepende theaterervaring te worden voor het publiek, met Herbert Flack in de iconische rol van Van In omringd door een prachtcast.

EEN INNOVATIEF THEATERCONCEPT VERDIENT EEN NIEUWE LOCATIE DIE MAXIMAAL GEÏNTEGREERD WORDT IN DE VERHAALLIJN : PLAY ZUID
Om het interactieve concept kracht bij te zetten zal ASPE – MOORD IN DE STUDIO zich afspelen in een echte tv-studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en vooral zodat iedereen die een voet binnen zet reeds vanaf de foyer ten volle geniet en mag rekenen op een complete beleving.

INTERACTIEF: ASPE – MOORD IN DE STUDIO
Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur. Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren.

Info en tickets: www.backstage-producties.be

ASPE – MOORD IN DE STUDIO
Productie: Backstage Producties
Tekst: Frank Van Laecke – Peter Römer
Regie: Jaak Lema

Met: Herbert Flack in de hoofdrol als inspecteur Van In, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Frans Maas, Bert Verbeke, Gert Winckelmans, Manou Kersting en Patricia Goemaere.

Van 17 mei tot en met 16 juni 2024, Play Zuid – Antwerpen

TICKET-INFO
URL: https://www.backstage-producties.be/programma/aspe-moord-de-studio

PRIJZEN
Cat 1 – € 39,00
Cat 2 – € 35,00
Cat 3 – € 31,00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.