DJ Sam Feldt maakt openingstrack voor Remastered in NL

Remastered
©Remastered

DJ Sam Feldt heeft de openingstrack gemaakt voor Remastered, de nieuwe digitale audiovisuele Experience onder de Erasmusburg in Rotterdam. In Remastered zijn de Oude Hollandse Meesters zoals Van Gogh, Vermeer, Bosch & Rembrandt digitaal bewerkt door de Nieuwe Hollandse Meesters zoals DJ Sam Feldt en de beste Nederlandse digitale studio’s waaronder Woodwork, Y=f(X) lab, YiPP en Studio Smack. Met de Oude Hollandse Meesters is een nieuwe digitale wereld gecreëerdRemastered gaat vrijdag 30 juli open voor het publiek.

Sam Feldt deelt op zijn social kanalen een video waarin hij dit wereldkundig maakt. DJ Sam Feldt over zijn speciaal voor Remastered gemaakte track: “Ik koos voor de opening met Jeroen Bosch omdat ik zijn werk wilde omvormen tot een toverwereld.” De 60 minuten durende Experience omvat onder meer een watervaldeur, het laten vliegen van je eigen UFO op een gigantisch LED-scherm, interactie met scholen vissen en het varen over de wolken.

“Wij geloven dat deze nieuwe vorm van entertainment de komende jaren zal groeien in aantal en grootte”, zegt Robin Groenveld, één van de oprichters van Remastered. “Met Remastered hebben we geprobeerd om een expositie en een evenement te mixen.” Marvin Koppejan, Creative Director van Woodwork: “We hebben een technologie bedacht die nog niet bestond. En uitgevonden hoe het werkt in zo’n grote ruimte. Het moet niet alleen technisch uitzonderlijk zijn, maar het moet ook uitzonderlijk mooi zijn om te ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat het publiek dat vanaf 30 juli kan ervaren.”

Remastered opent vrijdag 30 juli a.s. haar deuren voor het publiek. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.remastered.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.