Dit zijn de finalisten van Heel Holland Bakt Kids!

Mira, Floris en Hannah
© Elvin Boer/MAX

Floris en Tamara, Hannah en Jetske en Mira en Ebru staan in de finale van Heel Holland Bakt Kids. Wie gaan er met de winst vandoor aanstaande zaterdagavond? Het belooft een magische finale te worden: bekijk hier de eerste beelden! De finale van Heel Holland Bakt Kids is te zien op zaterdag 28 oktober om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp.

De halve finale was een sportieve strijd. De deelnemers voerden twee bakopdrachten uit met als thema: sport. Floris en Tamara, Hannah en Jetske en Mira en Ebru zijn de bakduo’s die gebakken zitten voor de finale.

Magische finale
Het belooft een magische finale te worden, aanstaande zaterdag. Voor de technische opdracht maken de bakkertjes drie chocoladetoetjes. Als spectaculair slotstuk wordt een Hoge Hoed Taart gemaakt met minstens drie tover-attributen. Wie tovert de winst uit de hoge hoed en gaat er naar huis als winnaar van Heel Holland Bakt Kids?

Over Heel Holland Bakt Kids
Zes jonge bakkers gaan, met hulp van een bakmaatje, de strijd aan met elkaar. Elke week bedenken juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven de meest uiteenlopende bakopdrachten. Dit alles onder toeziend oog van Plien van Bennekom

Heel Holland Bakt Kids
Zaterdag 28 oktober
Om 19.20 uur op 
NPO Zapp
Presentatie: Plien van Bennekom
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

MAX-programma’s terugkijken of luisteren? Dat kan via MAX Vandaag

HeelHollandBakt.nl Facebook | Instagram

Heel Holland Bakt Kids, geproduceerd door Blue Circle – onderdeel van Fremantle – is de Nederlandse versie van de Britse Junior Bake Off, naar het format van Love Productions.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.