Dino’s veroveren Brussels Expo

Expo Dino World
©MB Presents
Vertrek op ontdekkingstocht met het hele gezin, ga op ontdekking in de buitengewone wereld van de dinosaurussen en maak een sprong van 65 miljoen jaar terug in de tijd.
Expo Dino World is een buitengewoon avontuur dat je als ware ranger meemaakt langs een parcours op een oppervlakte van meer dan 4000 vierkante meter… Reis terug in de tijd en ontdek een wereld waar de meest buitengewone wezens regeerden die onze planeet ooit gekend heeft: DINOSAURUSSEN.
Expo Dino World
©MB Presents

Eindelijk terug een activiteit voor het hele gezin!
MB Presents (bekend van Walking With Dinosaurs, Harry Potter The Exhibition, Star Wars Identities,…) presenteert opnieuw een evenement voor gezinnen in Brussel. Een leuke, leerzame, fascinerende reis die elk kind in een avonturier verandert en die iedereen naar een unieke en wonderlijke wereld zal brengen! Expo Dino World is ontworpen om ‘Covid Safe’ te zijn, maar is vooral ook een moment van plezier voor het gezin.

Een fascinerend universum
In een indrukwekkende natuurlijke omgeving kun je jezelf onderdompelen in een fascinerend universum: dat van het Mesozoïcum, een periode waarin de grootste dinosauriërs leefden … Laat je verrassen door de grootte en het gebrul van de triceratops, de brachiosaurus of de beroemde tyrannosaurus. Sta versteld van de fantastische afmetingen van de Pteranodon en vergelijk je eigen voetafdrukken met die van een jonge Diplodocus.

Expo Dino World
©MB Presents

 

Kids zone & VR ervaring
Aan het einde van de expo wordt een covidproof kids zone gecreëerd en kun je een bijzondere nieuwe VR ervaring meemaken.
www.expodino.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.