Home NIEUWS EVENTS Dana Winner Invites IL Divo: Nieuwe Datum 31 Oktober 2021 in het...

Dana Winner Invites IL Divo: Nieuwe Datum 31 Oktober 2021 in het Sportpaleis

©Gracia Live
Goed nieuws! Er werd een nieuwe datum gevonden voor het concert van Dana Winner en Il Divo in het Sportpaleis Antwerpen.
Omwille van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus werd er beslist om het concert ‘Dana Winner Invites’ uit te stellen naar volgend jaar.

Indien u reeds ticket(s) gekocht heeft voor het oorspronkelijk concert van 31 oktober 2020 hoeft u geen verdere actie te ondernemen.
Uw tickets blijven gewoon geldig. U krijgt met uw oorspronkelijk(e) ticket(s) dus toegang tot het evenement.

Het concert zal doorgaan op zondag 31 oktober 2021 (verlengd weekend), exact één jaar later dan gepland.
Dana Winner brengt naast haar internationale gasten een volledig nieuw spektakel met de grootste hits, maar ook nieuwe nummers, bijzondere verrassingen en technologische hoogstandjes. Redenen genoeg dus voor een onvergetelijke avond met Dana Winner en Il Divo in Antwerpen want de dag na de show kan je volop nagenieten en uitrusten op de officiële feestdag van 1 november.
Persoonlijke boodschap van Dana Winner:
“Ik keek er natuurlijk nu al ontzettend naar uit om een vervolg te brengen op de uitverkochte show in de Lotto Arena vorig jaar. Vooral om iedereen daar samen terug te zien, omringd door muziek, met intieme en warme momenten en vooral veel liefde. Het concert in het Sportpaleis zou voor mij, na 30 jaar carrière, het begin van een nieuw hoofdstuk worden.
Ik ben dan ook ontzettend blij dat we samen met de uitgebreide band, de hele productie én met Il Divo een nieuwe datum hebben kunnen vinden in 2021.
Gezondheid gaat nu voor en ik hoop dat iedereen het zo goed mogelijk stelt. Laten we daarom samen doorzetten en alvast aftellen naar wat zonder twijfel de grootste show uit mijn carrière wordt.”
Het internationale kwartet Il Divo stond recent nog op het podium van een uitverkocht Vorst Nationaal en Lotto Arena en ze traden eerder al samen op met grootheden als Barbra Streisand en Céline Dion. Het wordt dus ongetwijfeld een fijn weerzien in Antwerpen.
Gracia Live, organisator van het concert, kijkt terug naar vorig jaar en blik alvast vooruit:
“Met de uitverkochte show in de Lotto Arena heeft Dana Winner haar publiek verrast met een enorme productie, net zoals internationale sterren naar ons land komen. Wij kijken dan nu ook al reikhalzend uit om nog grootsere en soms zelfs intiemere show voor te stellen in het Sportpaleis!”

Tickets zijn vanaf heden te koop op www.gracialive.be

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten