Camille’s debuutsingle zorgt voor ‘VUURWERK’! ?

Camille Dhondt
©Cnr Records

Heel af en toe in de Belgische muziekgeschiedenis komt het voor dat er een nieuwe artieste opstaan waarvan iedereen in koor roept: Zij gaat het maken! En dat is een eer die de Westvlaamse CAMILLE  te beurt valt.

Klik hier: Download & Stream

Stap 1 was wanneer de makers van #LikeMe haar eerst een hoofdrol in hun succesvolle serie gaven.

Stap 2 waren de samenwerkingen op REGI’s singles met “Vergeet De Tijd” en “Vechter” (samen nu al goed voor meer dan 7.000.000 streams en dat pas op 19 jarige leeftijd.

Stap 3 was het platencontract bij CNR Records, met de ondersteuning van Niels William als manager.

Stap 4 is debuteren met een knaller van een single: VUURWERK.

CAMILLE liet dan ook niets aan het toeval over. Voor haar debuut als solo-artieste kroop ze o.a. samen met Stefaan Fernande, Lester Senior en Regi Penxten de studio in om nummers te schrijven. Het eerste resultaat daarvan leverde niks minder op dan ‘VUURWERK’.

Met een knipoog naar alles wat goed was in de ’80-ies’ levert CAMILLE een hitsingle af om tegen te zeggen. De bijhorende videoclip wordt volgende week op de wereld losgelaten en daarin neemt CAMILLE haar fans mee in een wereld vol roze bubblegum, rolschaatsen en aerobics.

Het debuutalbum van CAMILLE staat later in 2021 gepland bij CNR Records België. Maar tot dan is het vooral voor iedereen alvast meegenieten met ‘VUURWERK’.

De eerste reacties zijn alvast lovend, radiozenders Q-Music & MNM beslisten om de debuutsingle van CAMILLE te bombarderen tot Q Topschijf en MNM Big Hit!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.