CAMILLE pakt uit met niet één, maar wel twee gloednieuwe videoclips

Camille
©Cnr Records

CAMILLE blijft verbazen. De 21-jarige popster heeft nog maar net haar groots opgezette meet & greet doorheen Vlaanderen achter de rug om haar nieuwe album ‘SOS’ voor te stellen én lanceerde twee gloednieuwe singles ‘In De Regen’ en ‘Kleur’. En nu heeft ze al opnieuw iets aan te kondigen. CAMILLE bracht zonet namelijk niet één, maar wel twee gloednieuwe videoclips uit voor haar singles ‘In De Regen’ en ‘Kleur’.

In De Regen‘ is een echte meezinger en zeer toepasselijk dezer dagen. In de videoclip is glamour een understatement en is er een vleugje Marilyn Monroe te herkennen. “‘In De Regen’ is een liefdesliedje waarin ik het heb over het feit dat ik mij volledig wil overgeven. Doordat we een stukje Frans in het refrein hebben gestoken, beeld ik mij altijd in dat het over een vakantieliefde gaat. Ergens op een camping in Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld, waar ik helemaal mijn hoofd verlies”, vertelt CAMILLE.

Kleur‘ klinkt al wat bekender in de oren, want het is eveneens de begingeneriek van ‘Familie’. Voor de videoclip trok CAMILLE samen met de acteurs van de populaire soap naar de bioscoop. “‘Kleur’ gaat over een voorbije liefde, maar waar ik met veel warmte aan terugdenk. In het liedje droom ik eigenlijk nog even over hoe goed we het samen hadden. Dat het ook gekozen werd door VTM als begingeneriek van ‘Familie’ vind ik wel heel stoer”, aldus CAMILLE. Nu zaterdag 17 september is de zangeres te gast tijdens het ’30 jaar Familie Feest’ in de Lotto Arena, waar ze ‘Kleur’ zal brengen.


Camille
Het nieuwe album ‘SOS’ van CAMILLE is nog maar net uit of het prijkt al twee weken helemaal bovenaan in de album charts. Het album is een verzameling van catchy popsongs: dansbare pop en latino-klanken, maar ook met plaats voor een ‘gevoelige snaar’. ‘SOS’ is te beluisteren en te bestellen, klik op de foto.

CAMILLE trekt met ‘SOS TOUR’ doorheen Vlaanderen in 2023

Camille

Dat CAMILLE haar populariteit elke dag groeit ondervindt de zangeres bijna dagelijks op podia in heel het land. Honderd optredens waarbij regelmatig marktpleinen moeten afgezet worden getuigen ervan. Vijf shows in november in de Lotto Arena die volledig uitverkocht zijn, zijn meer dan een goede reden om een nieuwe tour op te zetten. En dat doet CAMILLE dan ook met ‘SOS TOUR’. Tickets voor de nieuwe tour doorheen Vlaanderen zijn te verkrijgen via gracialive.be.

Tourdata 2023:
21 januari 2023 om 10.30 uur in Capitole Gent
21 januari 2023 om 14.00 uur in Capitole Gent – UITVERKOCHT!
22 januari 2023 om 10.30 uur in Capitole Gent – EXTRA SHOW!
22 januari 2023 om 14.00 uur in Capitole Gent – UITVERKOCHT!
4 maart 2023 om 14.00 uur in Kursaal Oostende
4 maart 2023 om 17.30 uur in Kursaal Oostende
5 maart 2023 om 14.00 uur in Kursaal Oostende
25 maart 2023 om 14.00 uur in Trixxo Theater Hasselt – LAATSTE TICKETS!
25 maart 2023 om 17.30 uur in Trixxo Theater Hasselt
26 maart 2023 om 14.00 uur in Trixxo Theater Hasselt – EXTRA SHOW!
13 mei 2023 om 14.00 uur in Stadsschouwburg Antwerpen
14 mei 2023 om 14.00 uur in Stadsschouwburg Antwerpen

Tweedelige biopic over het leven van CAMILLE
Wat gebeurt er met een meisje van 20 wanneer ze op enkele jaren tijd de grootste popster van Vlaanderen wordt? In de biopic ‘Ik Ben CAMILLE’ vertelt de zangeres open en eerlijk over haar leven als superster. Tot enkele jaren geleden was ze een schoolgaand meisje en nobele onbekende, vandaag staat ze op de drempel van een leven vol glitter en glamour. CAMILLE neemt de camera’s mee privé, maar ook tijdens optredens, de opnames van haar nieuwe album, de voorbereidingen van haar Lotto Arena-concerten én de concerten zelf.

CAMILLE ontwerpt eigen kledinglijn bij JBC
Samen met het designteam van JBC ontwierp CAMILLE haar eigen collectie, volledig in lijn met haar leefwereld. De collectie is 100% CAMILLE, met een groot showgehalte, maar toch comfortabel en casual. Zo kan iedereen kennismaken met de dingen die ze zelf het liefste draagt, zowel op als naast het podium. Iedereen kan zich verwachten aan veel roze en glamour. Vanaf november 2022 zal de eerste van zes collecties te verkrijgen zijn in de fysieke winkels en de webshop van JBC, maar ook digitaal in de gloednieuwe JBC-wereld in Roblox.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.