Bobbejaanland opent opnieuw de deuren!

Bobbejaanland
©Bobbejaanland

Er is licht aan het einde van de tunnel. De veiligheidsraad heeft beslist dat Bobbejaanland de deuren weer mag openen. Vanaf 1 juli 2020 zijn jullie opnieuw welkom in ‘t Plezantste Land.

Deze heropening brengt enkele nieuwigheden met zich mee. Wij bundelden jullie vragen en onze antwoorden in deze blog.

Zal ik mijn bezoek op voorhand moeten reserveren? 

Ja. Eén van de richtlijnen van de overheid is dat de attractieparken opnieuw de deuren mogen openen met een gelimiteerde capaciteit per dag. Dat betekent dat iedereen die het park wenst te bezoeken op voorhand een dag zal moeten reserveren via het online platform dat Bobbejaanland binnenkort zal lanceren. Let wel: wie een datum reserveert, maar niet komt opdagen, kan zijn ticket niet meer op een latere datum inzetten. Het ticket wordt dan ongeldig gemaakt.

Ik kocht reeds een ticket, maar het park was op die dag niet geopend. Wat nu?

Iedereen die reeds een ticket kocht voor een dag waarop het park noodgedwongen gesloten bleef, kan erop rekenen dat de geldigheid van zijn of haar ticket wordt verlengd tot het einde van het seizoen 2020.

Je ontvangt geen ander ticket. Het ticket dat je reeds in je bezit hebt, blijft geldig als entree ticket.  Deze tickets zullen iedere dag geldig zijn, behalve op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen.

Open Day-tickets behouden hun geldigheid. Deze kunnen uiteraard pas ingezet worden wanneer het park opnieuw de deuren opent. Belangrijk hierbij is dat iedereen zijn bezoek alsnog online dient te reserveren. Wel een ticket, maar geen reservatie? Dan ontvang je geen toegang tot het park. 

Ik ben abonnee. Wordt er een tegemoetkoming voorzien?

Omdat ook onze abonnees optimaal moeten kunnen genieten van hun aankoop, zal ook voor hen een gepaste compensatie worden voorzien. Allereerst worden alle abonnementen die reeds werden aangekocht automatisch verlengd tot 30/06/2021.

Bovendien zal iedere abonnee die zich in deze situatie bevindt, de kans krijgen om dit abonnement zeer voordelig te verlengen tot einde seizoen 2021. Daarover later meer.

Wie gebruik wenst te maken van de pasvoordelen bij onze partners, kijkt het best even op onze website. De pagina ‘Pasvoordelen wordt in de komende weken systematisch geüpdatet.

Worden er bijkomende maatregelen getroffen m.b.t. de bestrijding van COVID-19?

Ook hier kijken we naar de adviezen van de nationale veiligheidsraad. We volgen alle instructies op om verspreiding van het virus te voorkomen. We kunnen jullie alvast wel meegeven dat onderstaande maatregelen sowieso getroffen worden.

Dus, als het park op 1 juli opent:

  • zullen de attracties Mount Mara en Dreamcatcher VR, opereren zonder VR-toepassing,
  • zal de attractie Forbidden Caves, waar de 3D-bril essentieel is voor een optimale beleving, gesloten blijven,
  • zullen we extra speciale zeep en handgel voorzien in de toiletten en zullen de poetsbeurten nog intensiever zijn,
  • zullen dispensers met alcoholgel worden voorzien op verschillende plaatsen in het park om handhygiëne te verbeteren,
  • zullen, afhankelijk van de attractie, de treinen ‘om en om’ worden gevuld of 1 persoon per gondel plaatsnemen,
  • zullen ook in de eet- en drinkgelegenheden bijkomende maatregelen worden genomen

Kan ik nog cash betalen in Bobbejaanland?

Dat zal grotendeels niet meer mogelijk zijn. We gaan graag over naar een systeem waarin zoveel mogelijk contactloos wordt betaald. In alle winkels, restaurants en drinkgelegenheden zal je enkel met de kaart kunnen betalen. Wie toch cash wenst te betalen, kan dat doen aan de infobalie.  Je kan daar een Bobbie-betaalkaart opladen die je dan in het park dient te gebruiken.

Mijn groepsuitstap is gepland op een dag waarop Bobbejaanland noodgedwongen gesloten blijft. Wat kan ik doen?

Alle reeds gereserveerde groepsuitstappen die plaats zouden gevonden hebben op een datum dat we nu noodgedwongen gesloten blijven, kunnen probleemloos worden verplaatst naar een latere datum. Wie niet in de mogelijkheid is om zijn uitstap te verplaatsen, kan deze ook kosteloos annuleren.  Ons team neemt hierover op het gepast moment contact met u op in volgorde van uw bezoekdatum.  Bedankt voor uw geduld.

Voilà, op deze manier zijn ook jullie weer helemaal mee. Heb je toch nog een prangende vraag? Neem dan gerust contact met ons op via corona@bobbejaanland.be   We trachten steeds iedere vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor nu kunnen we enkel iedereen vragen om zoveel mogelijk de adviezen van de veiligheidsraad op te volgen. Alleen op die manier kunnen we vanaf 1 juli weer met zijn allen genieten van een bezoek aan Bobbejaanland!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.