Home NIEUWS GAMES / TECH Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console: Red Dead Redemption 2

Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console: Red Dead Redemption 2

©XBOX
Red Dead Redemption 2 is een episch verhaal over eer en trouw tijdens de laatste jaren van het Wilde Westen. De game heeft meer dan 175 Game of the Year-prijzen ontvangen en meer dan 250 keer een perfecte score gekregen.

Amerika, 1899. Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

Red Dead Redemption 2 bevat nu extra Story Mode-content en een uitgebreide Photo Mode. Je krijgt ook gratis toegang tot de uitgestrekte gedeelde wereld van Red Dead Online, waarin je zelf je eigen pad kunt kiezen. Spoor misdadigers op als Bounty Hunter, start je eigen onderneming als Trader, verzamel waardevolle schatten als Collector, of zet een illegale stokerij op als Moonshiner, en nog veel meer.

Binnenkort niet meer beschikbaar
Even opletten, want je hebt nog maar tot 7 mei de tijd om Grand Theft Auto V te spelen bij Xbox Game Pass voor console. Tot deze datum kun je gelukkig wel profiteren van maximaal 20% lidmaatschapskorting als je de game wilt kopen. Dat is ook een mooi moment om een voorraad Shark-cashcards in te slaan.

Dit nieuws komt mogelijk een beetje als een verrassing, dus open snel je mobiele Xbox Game Pass-app en pre-download nu meteen Red Dead Redemption 2. Yihaa!

Volg Xbox op Instagram en Facebook!
Instagram: @Xbox_Nederland en @Xbox_Belgie
Facebook: @XboxNL en @XboxBelgium

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten