Home NIEUWS TV / RADIO ‘Belgium’s Next Top Model’ neemt het KMSKA over in vierde aflevering

‘Belgium’s Next Top Model’ neemt het KMSKA over in vierde aflevering

©Streamz

In de vierde aflevering van ‘Belgium’s Next Top Model’, die je vanaf 29 september 2023 op Streamz kan bekijken, krijgen de resterende modellen een introductie in de kunst van de catwalk in het Koninklijk Museum van Schone Kunsten Antwerpen door Julius Poole. Ze tonen hun skills meteen aan een onbekend publiek in één van de mooiste musea van het land. Later worden ze uitgedaagd voor een ‘genderless’ fotoshoot, waarbij ze de balans moeten vinden tussen bloot en elegantie voor de lens van Ferry van der Nat. Deze internationaal gerenomeerde fotograaf werd al gepubliceerd in verschillende internationale magazines zoals Vogue, L’Officiel en Harpers Bazaar.

In de derde aflevering, die op 22 september 2023 op Streamz verscheen, kwamen de modellen voor het eerst in aanraking met de hoofdprijs die één van hen in de wacht zal slepen. Ze werden op de rooster gelegd door de hoofdredacteur, Timon Van Mechelen, en fashion editor, Elspeth Jenkins, van Marie Claire met wie de winnaar op de set zal staan voor een exclusieve covershoot. En ze namen een presentatievideo op voor Noah Mgmt waar de winnaar een professioneel modellencontract zal krijgen. Tijdens een unieke duo-shoot stonden ze voor de lens van fotografe Marie Wynants. De jury werd bijgestaan door gastjurylid Julias Poole, die ook in de vierde aflevering een verschijning maakt, en samen hakten ze de moeilijke knoop door om afscheid te nemen van het prachtige model Amba.

Wie het haalt tot de volgende aflevering, ontdek je vanaf vrijdag 29 september 2023 exclusief op Streamz.

‘Belgium’s Next Top Model’ is een productie van Streamz en 100.000 Volts. Vrijdag 15 september 2023 verschenen de eerste twee afleveringen op Streamz, gevolgd door een wekelijkse aflevering tot en met de finale op 10 november 2023. De winnaar van ‘Belgium’s Next Top Model’ krijgt een professioneel modellencontract bij NOAH Mgmt en een covershoot voor het modeblad Marie Claire.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten